Traian Băsescu participă joi și vineri la ultimul Consiliu European în calitate de şef al statului

| 17 dec, 2014

Președintele Traian Băsescu participă joi și vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

Potrivit Administrației Prezidențiale, șeful statului va susține joi, înainte de plecarea la Bruxelles, în jurul orei 9.45, o declarație de presă pe Aeroportul "Henri Coandă", Salonul oficial.

Joi după amiază Traian Băsescu participă la Summitul Partidului Popular European, apoi la reuniunea Consiliului European cu președintele Parlamentului European, urmată de prima sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European.

Totodată, joi seara șeful statului participă la Bruxelles la sediul Consiliului European la dineul de lucru separat al șefilor de stat și de guvern din statele membre ale Uniunii Europene.

Vineri, șeful statului va participa la a doua sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European, urmând ca în jurul orei 13.45 (ora României), să susțină o declarație de presă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 dec, 2014
Kitaro San
- Platforma noua similara cu Skype
- Compania a alocat 10,000,000 euro in vouchere pentru atragerea de clienti!
Promotii:
- La inscriere primesti voucher in valoare de 100€
- Pentru fiecare persoana care o inviti primesti 20€ pe care ii poti transfera in contul tau bancar
- Platforma este operabila incepand cu 20 decembrie !!!!

LOCURILE SUNT LIMITATE

Profitati acum!!
Accesati linkul de mai jos
http://www.give5.club/?VoucherCode=105870
17 dec, 2014
Badea Cartan
Ionut
Sa ne traiti domn presedinte!!!! Stim cu totii ca nu v-a fost deloc usor sa va luptati cu HOTII hotilor, patriciu, voiculescu, vantu...care toti romanii stiu ca s-au imbogatit furand statul, pe noi toti...Hotii astia care si-au facut presa si televiziuni penale ca antena 3 si Romania tv , cu mercenari ca badea, gadea, razvan popescu, ursu, ciutacu, dragotescu, striblea, dana grecu, oana stancu...si alti pitecantropi...Cu astia toti aproape singur v-ati lupat si i-ati invins..acum ne dorim ca noul presedinte Johanis sa continue parcursul democratic al romaniei pecare l-ati promovat si aparat....Inca o data miide multumiri pentu tot ce ati facut pentru tara si pentru Romanii cinstiti si muncitori !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ