FOTO Traian Băsescu, aşa cum NU l-ai mai văzut, după 10 ani de mandat

| 19 dec, 2014

Din comandant de navă a devenit comandat de ţară, şi-a început ascensiunea pe scena politică din postura de primar al Capitalei şi acum, în 2014, se află la final de mandat la Cotroceni. După 10 ani în fruntea ţării Traian Băsescu îşi face bilanţul.

Cu două zile înainte de finalul mandatului de preşedinte al României, Digi 24 prezintă, vineri, 19 decembrie, de la ora 21.00, în premieră de televiziune, documentarul „Traian Băsescu-Voiajul”. Documentarul cuprinde mărturii inedite ale unor colegi şi prieteni – peste 30 de persoane – şi imagini din copilăria preşedintelui, în premieră pe micul ecran.

"Era un student cu multe iniţiative. Era într-un fel mai rebel aşa, nu-i plăcea sa stea locului. Fierbea ceva in el, dar era bun organizator. Ce-şi punea în gând, rezolva, să ştiţi! Nu a fost tocilar. Prindea. Îi merge mintea”, spune despre studentul Traian Băsescu fostul său profesor Stelian Melinte.

Cariera preşedintelui României în Marină a început cu largul concurs al amiralului Ilie Ştefan, cel care l-a acceptat în Academia Navală deşi avea un defect la ochi:

"M-am uitat atent la Băsescu. Avea un ochi bun. Deci cu ochii ce are de făcut în serviciul de cart poate să rezolve, în sensul că să ia nişte înălţimi ar putea”.

Tag-uri: traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 dec, 2014
Marinelu
Ce conteaza daca ungi unde trebe
Basescu nu avea probleme doar cu un ochi ci si cu inaltimea. Minim era 170 cm iar el este sub aceasta inaltime dar cu ascheta pe cap se rezolva.
19 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ