Ministrul Liviu Pop, replică la atacul lui Băsescu: Cel mai deştept cedează

| 17 dec, 2014

Noul ministru pentru Dialog Social, Liviu Pop, i-a raspuns presedintelui la atacul de la ceremonia de depunere a juramantului, care a avut loc miercuri dimineata, la Cotroceni.

Seful statului a spus ca i-ar fi refuzat pe Liviu Pop si Sorin Campeanu, daca n-ar fi fost obligat de CCR sa accepte toate numirele aprobate de Parlament, sugerand ca cei doi au fost de partea premierului Victor Ponta in scandalul de plagiat.

In replica, fostul ministru al Educatiei a subliniat, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, ca Traian Basescu nu i-a raspuns nici pana azi la doua intrebari adresate in trecut.

Astfel, Pop vrea sa stie "unde a facut studiile acelea in Norvegia, cand era deputat, si cine le-a finantat", adaugand ca presedintele in functie nu a dat raspunsuri nici la "scrisoarea deschisa legata de o intalnire de anul acesta".

Liviu Pop a prezentat, in luna iunie, o scrisoare deschisa adresata lui Traian Basescu si lui Crin Antonescu, in care i-a acuzat pe cei doi ca s-au intalnit, pe 10 februarie, si au discutat despre dosarul de coruptie al presedintelui suspendat al CJ Cluj, Horea Uioreanu. Basescu i-ar fi spus atunci lui Antonescu ca are inregistrari incriminatoare legate de mita pe care ar fi luat-o alesul local, membru PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ