FOTO Crin Antonescu, surprins într-o ipostază inedită de sărbători

| 02 ian, 11:19

Fost presedinte PNL a fost filmat de paparazzii Cancan plimbandu-se inn Bucuresti, vreme de ora, prin ninsoare, fara oprire si fara nicio destinatie precisa.

Paparazzii l-au surprins de unul singur, plecand de acasa, din zona Parcului Herastrau, pe jos, in timp ce afara ningea marunt.

Vizibil abatut, politicianul s-a imbracat cu o geaca groasa si a iesit intr-un maraton, la pas, sa-si limpezeasca gandurile pe o vreme rece, sperand ca nu-l va recunoaste nimeni. Asa s-a si intamplat, Antonescu nu a fost deranjat de niciun curios pe drum, si a mers fara sa se opreasca, cu mainile in buzunar, gandindu-se doar la ale lui, de parca ar fi facut o detoxifiere politica.

Fostul lider PNL a inconjurat Parcul Herastrau, in aproximativ o ora de plimbare, timp in care nu s-a oprit absolut deloc. Foarte determinat, ai fi putut jura ca avea o destinatie aleasa, insa nu s-a intamplat asa. Dupa ce si-a terminat itinerariul s-a intors acasa.

Mai multe imagini, pe cancan.ro

Tag-uri: Crin Antonescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ