EXPLOZIV! Crin Antonescu din nou la şefia PNL? Dezvăluirile unui membru de partid

| 21 noi, 2014

În urmă cu câteva zile, Crin Antonescu a declarat într-o emisiune la RealitateaTV că nu intenţionează să se reîntoarcă la şefia PNL.

“Nu sunt interesat, nu am in agenda, in program, revenirea la conducerea PNL. In mod categoric”, a spus Antonescu în urmă cu câteva zile într-o emisiune televizată.

Însă Radu Zlati, unul dintrre liderii PNL, apropiat al lui Crin Antonescu, a acordat un interviu pentru PSnews unde a dezvăluit cum ar putea ajunge Antonescu la cârma actualului partid al lui Klaus Iohannis.

”Pe statutul partidului se va numi un interimar pentru ca numai aceasta e solutia pe care statutul o permite. In mod evident, partidul are nevoie de un conducator ales si nu un interimar pana in 2017 cand se incheie unificarea si vom avea un lider pentru ambele parti ale PNL.

De acee cred ca ar fi util un congres la inceputul lui 2015, iar in acel congres Crin Antonescu ar putea sa candideze, urmand ca pana atunci eventual dansul sa se razgandeasca, sa adopte o alta pozitie privitoare la relatia dintre el si conducerea, cu functia de conducere in PNL, eventual la aceasta razgandire putand sa contribuie si aceasta oferta de care ziceam si da, domnul Iohannis ar fi cel mai potrivit vector pentru oferta”, a explicat Radu Zlati.

Război în PNL. Decizia care a stârnit furie în partidul lui Iohannis

”Statutul de președinte interimar în cazul de vacantare a functiei de președinte, ceea ce se va intampla la PNL dupa 21 decembrie, cel care ocupa aceasta functie de președinte interimar e o persoana nominalizata din randul vicepreședinților de catre Biroul Permanent” a explicat parlamentarul de Cluj.

Întrebat de cele mai vehiculate două nume pentru a prelua funcția de președinte interimar al PNL, Ludovic Orban sau Dan Motreanu, deputatul Radu Zlati a precizat următoarele: ”Deocamdata, domnul Orban nu m-a convis sa-l votez la Congres. Eu nefacand parte din BPN, nu se pune problema votului meu in cadrul acestui for.”

”In interiorul partidului eu ocup o pozitie oarecum excentrică. Sunt outsider in raport cu jocurile de putere. Sunt foarte multumit cu statutul meu de membru si de membru al Delegatiei Permanente. Sunt o voce, incerc sa fiu foarte corect si sunt un om de echipa. Voi astepta decizia forurilor statututare, iar daca va fi un congres imi voi preciza pozitia”, a mai afirmat parlamentarul.

EFECTUL Iohannis în PDL: A început CURĂȚENIA penalilor? Un greu și-a dat DEMISIA

Mai multe pe PSnews.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 noi, 2014
marga
Bunica mea zicea : numai sarmalele sunt bune reincalzite, cafeaua si casatoria nu. Asa-i si cu sefia, dupa ce luni de zile s-a facut ca ploua, acum, inapoi, nu cred. Membrul PNL , nu cred ca e porta voce al partidului.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ