Gheorghe Flutur: Vrem să deschidem partidul tinerilor care, cândva, să ne ia locul

| 20 noi, 2014

Secretarul general al PNL, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că doreşte ca PNL să fie mult mai deschis tinerilor care, în opinia sa, la alegerile prezidenţiale din 16 noiembrie au făcut revoluţie la vot.

Flutur a spus că ar fi binevenit ca aceşti tineri să intre în politică, pentru ca, mai târziu, această generaţie, cu mai multă iniţiativă, să ajungă la guvernare.

''A fost o revoluţie a tinerilor prin vot şi la vot. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva (...) În calitate de secretar general al PNL, doresc să deschidem mult mai mult partidul tinerilor şi le adresez rugămintea să vină să facă politică. Se poate face politică într-un partid normal, într-un partid democratic, într-un partid în care poţi să-ţi spui părerea şi să ai altă părere decât alţii, într-un partid în care avem nevoie de foarte multă creativitate. Trebuie să formăm o guvernare tânără care, cândva, să ne ia locul', a spus Flutur.

În opinia acestuia, dacă partidele nu sunt pregătite, vor fi luate pe nepregătite de tinerii familiarizaţi cu platformele on-line, de 'era internetului'.

'Avem nevoie de iniţiativă, sânge proaspăt şi multă iniţiativă', a conchis Flutur.

Tag-uri: Gheorghe Flutur, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ