Klaus Iohannis știe unde va locui pe perioada mandatului

| 17 dec, 2014

Klaus Iohannis va locui la Vila Lac II pe perioada mandatului de preşedinte al României, pe care îl va prelua pe 21 decembrie.

Premierul Victor Ponta a semnat aprobarea prin care RAAPPS îi repartizează preşedintelui ales Klaus Iohannis Vila Lac II drept locuinţă de protocol pentru perioada mandatului de preşedinte.

Citește și: Iohannis îşi anunţă mâine retragerea de la şefia PNL. Liberalii caută un succesor

Vila de protocol în care va locui Klaus Iohannis are o suprafaţă de 1045 metri pătraţi şi este dotată, printre altele, cu piscină interioară şi saună. Proprietatea are un teren aferent de 30.000 de metri pătraţi, pe care se află şi un teren de tenis.

Înainte de a fi preluată de Klaus Iohannis, Vila Lac II a suferit câteva modificări, potrivit România TV. Spre exemplu, în dormitorul prezidenţial a fost montat un pat mai mare decât cel existent până în prezent, pentru a fi potrivit pentru statura impresionantă a lui Klaus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ