Veste tristă dată de preşedintele Franţei: Niciun supravieţuitor la epava avionului prăbuşit în Mali

| 25 iul, 2014

Nu a fost descoperit 'niciun supravieţuitor' la epava avionului Air Algerie care s-a prăbuşit joi în nordul Mali, a anunţat vineri preşedintele francez Francois Hollande, care a adăugat că a fost găsită o cutie neagră, relatează France Presse.

'Nu există niciun supravieţuitor', a declarat şeful statului francez cu ocazia unei scurte alocuţiuni televizate. 'A fost recuperată o cutie neagră, fiind transportată spre Gao', în nordul Mali, de către militarii francezi care au securizat zona, a adăugat el, menţionând că ipotezele, mai ales cele referitoare la climă, sunt analizate pentru a stabili circumstanţele accidentului.

Avionul Air Algerie s-a prăbuşit joi dimineaţă, având 116 pasageri la bord, dintre care în jur de cincizeci de francezi, la mai puţin de o oră de la decolarea sa din Ouagadougou cu destinaţia Alger.

'Ceea ce ştim deja este că resturile avionului sunt concentrate într-un spaţiu limitat, dar este încă prematur să tragem concluzii. Acestea vor sosi. Există mai multe ipoteze, mai ales cu elemente climatice, dar nu excludem nicio variantă pentru că ne dorim să aflăm tot ce s-a întâmplat', a adăugat liderul de la Elysee. Echipajul spaniol al aparatului a semnalat faptul că urma să schimbe traseul 'din cauza unor condiţii meteo în mod special dificile', a afirmat joi şeful statului francez.

CITEŞTE SI Franţa face cunoscută cauza prăbuşirii avionului Air Algerie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ