Victor Ciorbea: Nu am datorii la Gigi Becali. Urmează să încasez peste un milion de euro

| 15 sep, 2014

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat luni că informaţiile apărute în mass-media conform cărora ar avea datorii la omul de afaceri George Becali sunt nişte 'mizerii'.

"Nu pot să calific decât ca mizerii afirmaţiile făcute de către unii jurnalişti şi politicieni privind presupuse datorii pe care le-aş avea faţă de George Becali. Aceste afirmaţii sunt total false şi m-aş bucura foarte mult dacă cineva din familia Becali sau însuşi George Becali ar prezenta adevărul. Totodată, ca să fac o figură de stil, îi provoc la 'duel' pe 'prietenii binevoitori' de pe scena politică, care plâng, pe la colţuri, de mila datoriilor pe care le am, să spună public ce datorez şi cui', susţine Victor Ciorbea, într-un comunicat de presă.

El afirmă că datoriile pe care le are sunt menţionate în declaraţia de avere depusă în urmă cu doi ani, când a fost ales senator.


'Poate nu ar fi lipsit de importanţă să reamintesc că, la data când am contractat respectivele împrumuturi, eram avocat, nu deţineam nicio funcţie publică şi nu am încheiat niciun contract de asistenţă şi reprezentare juridică cu instituţii ale statului. La vremea aceea România se afla în plină explozie a creditelor, iar în acest moment mă număr şi eu printre milioanele de români afectaţi de criză. În context, este important de spus că, în anii ce vor veni, după cum se arată şi în declaraţia mea de avere, urmează să încasez peste un milion de euro din onorarii de succes, dobândite în perioada exercitării profesiei de avocat', mai spune Ciorbea.

Victor Ciorbea susţine că ancheta Avocatului Poporului la Penitenciarul Poarta Albă a fost demarată având drept bază o sesizare din oficiu, ca urmare a decesului unui deţinut, iar reprezentanţii Avocatului Poporului care s-au deplasat acolo au verificat şi aspectele semnalate de George Becali, încarcerat la acelaşi penitenciar, prin petiţii adresate anterior instituţiei.

Reacţia lui Victor Ciorbea vine după ce în presă au fost publicate informaţii conform cărora are datorii la bănci, dar şi 100.000 de euro primiţi în anul 2012 de la Gigi Becali, fără însă ca între cei doi să fie întocmit un act.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ