Victor Ciutacu DEZVĂLUIE plagiatul lui Iohannis! Pe cine a copiat FLAGRANT preşedintele

| 15 noi, 14:08

Jurnalistul RomâniaTV, Victor Ciutacu, dezvăluie pe blog povestea din spatele sloganului lui Klaus Iohannis: "Ne-am luat ţara înapoi"

"Imediat dupa ce Victor Ponta si-a recunoscut public infrangerea la prezidentiale, Klaus Iohannis a postat pe contul sau de facbook “Ne-am luat tara inapoi”. La un an, iata si originalul politic, folosit de candidatul republican Mitt Romney in 2012, in alegerile din SUA, pe care echipa  actualului presedinte l-a plagiat", scrie Victor Ciutacu pe blog.

Postarea cu care a devenit celebru Klaus Iohannis

Citeşte şi: Klaus Iohannis pierde un imobil din centrul Sibiului. Câţi bani a încasat preşedintele din chiri

Klaus Iohannis a postat pe Facebook o imagine cu mesajul "Am castigat! Ne luam tara inapoi". Iohannis a postat si un clip video cu mesajul: "Duminica aceasta voi ati scris istoria. Ati aratat ca va pasa de Romania. Va multumesc pentru incredere! Klaus Iohannis, presedintele ales al romanilor."

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 noi, 16:05
ROMÂNU'
...plagiatu' ca plagiatu' mã' Ciutacule....
....dar falsul si uzul de fals pe care l-a practicat toatã viatza lui acest clãmpãu k'lohannis-ciolannis.....inclusiv cu casele pe care acum instantzele finale i le iau înapoi....a ajuns la "cotroceñi"...Ciutacule.....ca "surda-n horã" a ajuns la "cotroceñi"....împins de la spate de serviciile - SS shi masoneria occidentului........acest tâlhar de drumul mare este în functzia supremã , Ciutacule........dar sigur nu s-a uitat în palma stângã sã vadã câte "zile" mai are......sau poate nu shtie a "ceti" ce scrie în palma lui.........Ciutacule........(va urma).........
15 noi, 16:03
ROMÂNU'
...plagiatu' ca plagiatu' mã' Ciutacule....
....dar falsul si uzul de fals pe care l-a practicat toatã viatza lui acest clãmpãu k'lohannis-ciolannis.....inclusiv cu casele pe care acum instantzele finale i le iau înapoi....a ajuns la "cotroceñi"...Ciutacule.......ca "surda-n horã" a ajuns la "cotrocenñi"....împins de la spate de serviciile - SS shi masoneria occidentului........acest tâlhar de drumul mare este în functzia supremã Ciutacule........dar sigur nu s-a uitat în palma stângã sã vadã câte "zile" mai are......sau poate nu shtie a "ceti" ce scrie în palma lui.........Ciutacule........(va urma).........
15 noi, 23:00
poco
Bullshit
Ba ciutule mai taci din gura, te crezi destept ma boule!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ