Victor Ponta, despre oferta de case RA-APPS transmisă lui Băsescu: Este un client foarte cusurgiu

| 18 ian, 10:16

Fostul preşedinte Traian Băsescu o să îşi aleagă, până la urmă, o locuinţă din ce mai are Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), dar este un client foarte cusurgiu, a afirmat premierul Victor Ponta.

"Domnul Băsescu e un client foarte cusurgiu în sensul în care ultima dată când l-am întrebat pe secretarul general, că nu mă ocup eu de case, nu sunt agenție imobiliară pentru domnul Băsescu. Se ocupă RA-APPS. Secretarul general care coordonează RA-APPS sigur că m-a informat. Ultima dată știu că i-a transmis șapte. Nu e o cifră cum zice românul șapte. Chiar era o listă cu șapte posibile locuințe. Până la urmă o să-și aleagă una din ce mai are RA-APPS-ul. RA-APPS nu prea mai are... ", a afirmat Ponta, sâmbătă seară, la B1TV.

El susține că a făcut foarte bine că a dat vila de la Snagov unei fundații și că Vila Dante a închiriat-o ca reședință ambasadorului american.

Citește și: Ponta: Vila 11 din Snagov va fi scoasă la vanzare. Băsescu o poate avea cu 2,5 milioane euro

"Foarte bine am făcut. Așa cred că am făcut foarte bine închiriind Vila Dante, ca reședință a ambasadorului american și luând 20.000 de euro pe lună chirie, în loc să o dau...", a spus Victor Ponta.

Întrebat dacă acest fapt nu reprezintă o răzbunare din partea sa pe Traian Băsescu, Ponta a spus: "Nu. N-am dorința de a mă răzbuna în mod special pe nimeni".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ