VICTOR PONTA: "Mai e câte un primar buclucaş care face metrou acum. Hai să facem noi celelalte centuri şi autostrăzi"

| 25 feb, 16:27

MASTER PLANUL DE TRANSPORT. Premierul Victor Ponta a afirmat, în şedinţa de Guvern de miercuri, că în timp ce Guvernul încearcă să pună la punct Master Planul de Transport, unii primar încearcă să construiască un metrou, referindu-se la primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor, Ioan Rus, să înceapă negocierile cu Comisia Europeană pe marginea Master Planului de Transport, care urmează a fi aprobat miercuri, Rus precizând că primele discuții la Bruxelles sunt programate în intervalul 9 - 13 martie.

"Azi avem Master Planul pentru Transport. Domnul ministru (Rus — n.r.), mulțumesc pentru efortul pe care l-ați făcut. (...) Înțeleg că toți parlamentarii din Comisiile de transport au fost, ați discutat, au fost de acord, au văzut. Că mai e câte un primar buclucaș care face metrou acum... Eu mi-aș dori, s-ar bucura Daciana, dar până face primarul metroul, haide să îi facem noi toate celelalte centuri și autostrăzi pe care le avem în Master Plan. Puteți începe de săptămâna viitoare negocierile cu Comisia Europeană", a spus Ponta la începutul ședinței săptămânale a Executivului.

La rândul său, ministrul Rus a precizat că, potrivit celor discutate la nivelul Comisiei Europene, delegația română se va afla la Bruxelles în intervalul 9 — 13 martie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ