Victor Ponta spune că nu a discutat cu preşedintele UDMR despre proiectul de autonomie a ţinutului secuiesc

| 10 sep, 2014

Premierul Victor Ponta a precizat miercuri că nu a discutat cu conducerea UDMR despre proiectul de autonomie a aşa-zisului ţinut secuiesc.

'Nu a existat niciun fel de asemenea discuţie în cadrul Guvernului. După cum ştiţi foarte bine, nu este un proiect guvernamental', a declarat premierul la Palatul Victoria, întrebat dacă a discutat cu preşedintele UDMR, vicepremierul Kelemen Hunor, pe tema proiectului de autonomie ce va fi lansat de Uniune.

'Eu sunt cu steagul României în spate, am un respect deosebit pentru steagul României, pentru simbolurile instituţiei pe care o reprezint. Cât fac declaraţii de aici, vorbim despre activitatea Guvernului. Repet, nu este un proiect guvernamental, nu a fost discutat în cadrul guvernului şi orice alte comentarii politice le voi face în alt cadru', a adăugat şeful executivului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ