Deputatul liberal Pavel Popescu a fost diagnosticat cu COVID-19

| 11 dec, 19:51

 

Deputatul liberal Pavel Popescu anunţă, într-o postare pe Facebook, că a fost diagnosticat cu COVID-19, că este asimptomatic şi că va sta în izolare până în 23 decembrie.

 

 

 

”Dragi prieteni, am fost confirmat + cu noul coronavirus SARS-CoV-2. Ultimele săptămâni au fost mai intense din prisma activităţii mele parlamentare şi politice (emisiuni TV, întâlniri). Deşi am încercat să respect cu sfinţenie regulile de protecţie, din păcate, virusul nu iartă. În urma expunerii din toată această perioadă, mi-am făcut preventiv câte un test rapid antigen (fabricat în România) şi din păcate, chiar dacă sunt asimptomatic, rezultatul celui de ieri a fost unul pozitiv. Am repetat testul prin unul PCR, care mi-a reconfirmat infectarea. Între ultimul test negativ şi cel pozitiv nu am avut contacţi direcţi pe definiţia contactului direct. Voi fi in izolare până pe 23.12.
Purtaţi mască, spălaţi-vă pe maini, dezinfectaţi suprafeţele, respectaţi regulile, ca să rămâneţi sănătoşi până vom putea beneficia cu toţii de vaccin”, scrie el pe Facebook.
Pavel Popescu afirmă că a rămas plăcut impresionat de faptul că deşi este rezident în Bucureşti, cu domiciliul şi medicul de familie în Timişoara, atât centrul privat de testare PCR, cabinetul medicului de familie cât şi cele două DSP-uri prin voluntarii lor au comunicat impecabil pentru parcurgerea tuturor procedurilor.

 

Tag-uri: pavel popescu, PCR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

100 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 oct, 01:15
Enwcaxopy
nsfjdesgxdyqrilergjvgheessuchepsg
synthroid placenta synthroid dose calculator synthroid to armour dosage
19 oct, 00:13
Wnwfclife
tsniksawfwfsxhofbldOpispBtjunurnu
favism metronidazole h pylori metronidazole clarithromycin will metronidazole gel cure trich
18 oct, 18:57
AhrrMouse
dmqeghjrbygthnthdOpisp crestor to atorvastatin conversion
effects of atorvastatin atorvastatin cholesterol atorvastatin 20 mg cost
18 oct, 02:58
JrhSeeta
iywghbzxdncusvfdOpispBtjunurng
lyrica 100mg weaning off lyrica cost of pregabalin
16 oct, 23:43
NwnmSeeta
zxsrgregehnddOpispBtjunurni
lisinopril hydrochlorothiazide doses can i buy lisinopril over the counter can i take lisinopril at night

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ