Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum trebuie să mă resetez

| 20 mar, 18:21

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat miercuri că nu a discutat cu conducerea partidului despre listele pentru alegerile europarlamentare şi nu a cerut nimic.

Firea a fost întrebată, la Palatul Parlamentului, dacă locul eligibil pe lista la alegerile europarlamentare din partea PSD-PNL i-a fost oferit sau l-a cerut ea.

"Nu am cerut nimic eu, personal. Nu am discutat despre europarlamentare, am discutat despre primărie. Eu am sperat până în ultima clipă că voi fi candidat şi că voi câştiga. Acum trebuie să mă resetez şi de aici înainte vorbim şi despre alte planuri", a spus liderul PSD Bucureşti.

Aceasta a afirmat că ideile pe care le pregătise pentru programul de guvernare locală le va transmite echipei tehnice a doctorului Cătălin Cîrstoiu.

Gabriela Firea a menţionat că, dacă ar fi părăsit PSD şi ar fi candidat independent la Primăria Capitalei, ar fi contrazis ceea ce a afirmat în ultimii ani, anume că este un om de echipă.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat, marţi, că Gabriela Firea se va afla pe lista comună a PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ