Nicuşor Dan: Discutăm mult prea mult de domnul Bădulescu

| 08 iun, 21:06

Candidatul susţinut de PNL şi USR la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, crede că se discută prea mult de gestul făcut de viceprimarul municipiul Bucureşti, Aurelian Bădulescu, care vineri, a încercat să-l împiedice să-şi susţină conferinţa de presă şi că trebuie vorbit despre primarul general, care nu s-a delimitat de acest gest.

 

Nicuşor Dan a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că din ieşirile publice ale Gabrielei Firea a constat că nu dezavuează gestul lui Aurelian Bădulescu.
“Nu am avut o conversaţie cu primarul general însă din ieşirile sale publice am constatat că nu dezavuează acest gest. Dimpotrivă, a confirmat că viceprimarul era acolo chemat de presă să dea toate explicaţiile tehnice de care aveţi nevoie. Şi el s-a comportat ca atare. Deci, în incidentul care a avut loc vineri, consider că discutăm mult prea mult de domnul Bădulescu, care este un membru al PSD Bucureşti, trebuie să vorbim de primarul general care nu s-a delimitat de acest gest regretabil”, a afirmat Nicuşor Dan, potrivit News.ro
Nicuşor Dan a convocat, vineri, o conferinţă de presă în Prelungirea Ghencea la care a apărut viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Contrele între cei doi au început înainte de debutul conferinţei şi au continuat pe durata acesteia. Nicuşor Dan abia şi-a prezentat discursul, întrucât Aurelian Bădulescu a vorbit continuu peste el. Dan a făcut bilanţul mandatului Gabrielei Firea, fiind acuzat de Bădulescu că minte.
viewscnt

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ