EXCLUSIV. Promoţie cu ciocolată expirată la Carrefour

| 02 aug, 2013

Obiectiv.info a descoperit ciocolată expirată de 4 luni în cadrul unei promoții la hipermarketul Carrefour Orhideea. Batoanele de ciocolată TWIX sunt vândute cu 40 de bani mai ieftin faţă de preţul iniţial.

De pe rafturile hipermarketului Carrefour Orhideea s-a putut cumpăra, preţ de câteva zile, ciocolată TWIX la promoţie. Pe lângă avantajele promoţiei, preţ redus de la 1,7 lei la 1,27 lei şi un plus de 20% la conţinutul ciocolatei, cumpărătorii s-au confruntat și cu un pericol ascuns. Între batoanele TWIX care aveau termenul de valabilitate până în luna august a anului în curs, s-au putut găsi şi ciocolate al căror termen de expirare era luna iulie, iunie şi chiar aprilie 2013.


Timp de două zile, echipa Obiectiv.info a urmărit în Carrefour această promoţie şi chiar a şi cumpărat ciocolată expirată. Vă ataşăm aici o poză cu termenul de expirare şi cu bonul de la casa de marcat.

 

Am încercat să obţinem o reacţie a reprezentanţilor Carrefour, mai exact a PR-ului lanţului Carrefour, Andreea Mihai, care însă nu a putut fi contactată telefonic, dar a răspuns la e-mail-ul trimis de noi: "În perioada 26 iulie 2013 - 5 august 2013 sunt în vacanţă şi am acces limitat la e-mail. Voi reveni cu un răspuns către dumneavoastră în prima săptămână după concediu. Pentru lucruri urgente vă rog să nu ezitaţi să mă contactaţi direct pe telefonul mobil".

Obiectiv.info a contactat telefonic şi ANPC-ul, care ne-a dat un răspuns vag, şi anume că se mai întâmplă şi astfel de erori, dar în principal cei de la Carrefour sunt foarte atenţi cu termenul de expirare al produselor din magazin. Biroul de presă al ANPC ne-a asigurat și că ne va trimite un e-mail cu mai multe detalii despre acest caz, e-mail care nu a mai venit.

După ce am încercat să obţinem o poziţie din partea magazinului, la doar câteva ore am revenit din nou în Carrefour Orhideea, unde am putut constata că promoţia la ciocolata TWIX nu mai exista pe rafturile hipermarketului. În locul unde cu o zi în urmă erau aşezate ciocolatele, acum rămăsese doar eticheta care anunţa promoţia.

 

În urmă cu doar câteva zile, retailerul francez Carrefour a fost implicat într-un alt scandal, care viza retragerea de la vânzare a unor produse destinate copiilor. Aripioarele pentru înot destinate copiilor au fost retrase de la vânzare din toate magazinele Carrefour, mai puțin cele din România. Mai multe amănunte puteţi găsi AICI.

Cu peste 9.990 de mazine în 33 de ţări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial şi numărul 1 în Europa. În Romînia, Grupul Carrefour numără 122 de magazine, dintre care: 24 de hipermarketuri Carrefour, 69 de supermarketuri Market, 28 de magazine de proximitate Express şi un website de comerţ online: www.carrefour-online.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ