Teodorovici, replici acide pentru Suciu și Zetea: Delicate sunt toate în viață

| 28 iun, 13:19

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, candidat la funcția de președinte executiv PSD, a răspuns pe un ton ironic vineri, înainte de ședința CEX de la Băneasa, afirmațiilor contracandidatului său Daniel Suciu și ale vicepreședintelui PSD Gabriel Zetea.

Despre faptul ca Zetea a zis ca nu ar trebui ca Teodorovici si Suciu sa puna partidul in situatia delicata sa aleaga intre doi ministri si ca pot aparea retrageri din cursa: `De ce sa fie delicata? Delicate toate sunt in viata. E foarta buna ideea.  Vom discuta in CEX. Opinia mea o spun dupa. Sunt dispus sa fac orice in viata'

Despre afirmația lui Suciu că o înfrângere a lui Teodorovici la Congres ar putea să-i afecteze candidatura interna pentru a fi desemnat candidatul PSD la prezidentiale: 'Nu am această logică. (logica mea e) cea mai buna, cea mai corect”.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ