N-ai fi crezut că micul dejun poate fi atât de NOCIV. 5 alimente de care n-ar trebui să te atingi dimineaţa

| 13 noi, 2013

De multă vreme nu mai este un lucru neştiut faptul că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Însă ceea ce mâncăm dimineaţa ne poate influenţa dispoziţia pe toată durata zilei.

Vă prezentăm 7 alimente care trebuie să fie evitate la micul dejun, potrivit fitnea.com.

1. Şuncă şi cârnaţi. Carnea procesată poate duce în timp la cancer de colon, de aceea este bine să le evităm cât mai mult posibil.

2. Cereale îndulcite. Ideal este să consumăm doar cerealele integrale care sunt bogate în fibre şi proteine, şi să renunţăm la consumul celor cu un conţinut ridicat de zahăr.

3. Clătite asezonate cu sirop. Numeroase studii au demonstrat că siropurile din comerţ au un conţinut peste medie de zahăr, prin urmare consumul acestui poate duce la diabet.

4. Iaurturile "light". Acestea, de regulă, au un conţinut ridicat de îndulcitori, tocmai pentru a suplini zahărul, însă este la fel de dăunător. Sfatul specialiştilor este să optăm pentru iaurtul cu un conţinut scăzut de grăsimi, dar nu "light".

5. Brioşe. Ar putea fi pe primul loc deoarece au cel mai mare conţinut de zahăr. Din cauza zahărului vom simţi nevoia să mâncăm mai des.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 noi, 2013
vali2801
job
http://MegaStoon.Com/?share=217894...intra si castiga bani foarte buni si usor,iar la inregistrare vei primi 15$ bonus,plus pentru accesarea fiecarei persoane a link-ului tau pe care il vei primi ,cate 2$,incearca,nu te costa nimic!!!...SUCCES!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ