7 pasi pentru a schimba scutecul lui bebe. Ce trebuie sa faci

| 27 oct, 17:05

Felicitari, sunteti parinti! Ii numarati iar si iar degetele lui bebe, 10 la manute, 10 la picioruse. Ati cumparat scutece pampers o multime, abia asteptati sa ajungeti acasa cu cel mic si sa inceapa adevarata aventura: schimbatul de scutece pampers.

Stiti voi, acel moment de care majoritatea taticilor fug (nu e o generalizare, dar s-au facut studii care au demonstrat faptul ca taticii prefera sa faca orice altceva in afara de a schimba scutece pampers).

Daca ai norocul ca bebe sa fi avut un frate mai mare, stii totul despre scutece pampers, pentru ca ai schimbat atat de multe dupa prima sarcina, incat chiar si in somn ai fi putut sa te descurci cu scutece pampers. Dar daca ai primul copil, e posibil sa ai batai mari de cap cu scutece pampers la inceput. Ulterior, vei dezvolta o rutina, iti spunem sigur acest lucru.

Inainte de toate, inainte sa iti spunem cei 7 pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a schimba scutece pampers iar si iar, dar intr-un mod corect, trebuie sa stii ca ai nevoie de cateva lucruri langa tine: masuta de schimbat bebe, doua scutece pampers noi (te anuntam inca de pe acum ca e posibil sa schimbi scutece pampers la o distanta de doua minute, pentru ca cel mic isi poate face nevoile in timp ce-i pui un scutec nou), servetele umede pentru bebe, prosop, lotiune sau unguent contra iritatiilor pielii, recipent pentru a arunca toate acele scutece pampers murdare.
Le ai pe toate?

Daca raspunsul este afirmativ, putem trece la cei 7 pasi simpli de a schimba scutece pampers:

  1. Aseaza bebelusul pe spate, pe masuta de schimbat scutece pampers si da-i jos pantalonasii sau desfa-i body-ul pe care il are.
  2. Despre ariciul de pe scutece pampers in ambele parti, da-l jos, sterge cu grija surplusul de urina sau fecale de pe funduletul celui mic.
  3. Foloseste servetele umede pentru bebe, fara sapun. Curata zonele intime ale lui bebe (intotdeauna din fata spre spate), pentru a preveni infectarea zonei genitale.
  4. Asigura-te ca pielea lui bebe e bine uscata inainte de a pune scutece pampers curate, pentru ca numai astfel poti sa previi riscul aparitiei iritatiilor de scutece pampers. Sterge-l cu un prosop moale, din bumbac, inainte de a-i pune noul scutec. Aplica unguentul contra iritatiilor si pregateste-te sa pui scutece pampers noi.
  5. Desprinde ariciul de pe scutece pampers curate. Aseaza o parte sub funduletul lui bebe, astfel incat marginea sa ajunga in zona lombara, iar cealalta parte trece-o printre piciorusele celui mic. Marginea din fata trebuie sa fie pozitionata sub cordonul ombilical al copilului, asta in cazul in care “buricul” nu a cazut.
  6. Dupa ce ai asezat scutece pampers curate, prinde aricii si ai grija sa nu strangi foarte tare, sa lasi pielea sa respire. Daca intra doua degete intre scutece pampers si pielea bebelusului, atunci el este prins corect.
  7. La final, dupa ce ati schimbat scutece pampers, spalati-va pe maini si asteptati-va sa repetati procedeul in fiecare zi, de foarte multe ori.

La Noriel poti gasi scutece pampers de calitate, brand propriu sau Huggies, Pampers, Happy. Trebuie doar sa descoperi ofertele interesante si preturile avantajoase. A, si sa urmezi cei 7 pasi enumerati anterior atunci cand schimbi scutece pampers.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 dec, 00:44
OffedRabe
how does lasix affect gfr
He was the chief of the clan, and even their clan chief did not dare to be so arrogant what does lasix do

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ