ACCIDENT GRAV ÎN ITALIA: Şase români au murit, iar trei au fost răniţi

| 25 oct, 2014

Şase români, inclusiv o fetiţă de un an şi şase luni, au murit, iar trei au fost răniţi după ce microbuzul în care se aflau s-a lovit cu o autoutilitară, sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada A1 din Italia, la periferia oraşului Roma, relatează ziarul La Repubblica, în ediţia electronică.

Accidentul a avut loc sâmbătă în jurul orei 5.00 (6.00, ora României), pe Autostrada A1, pe sensul Napoli-Roma, în zona Colleferro, la periferia sud-estică a Romei.

Un microbuz marca Mercedes înmatriculat în România a lovit din spate o autoutilitară Fiat Ducato. Cinci români din microbuz au murit pe loc, iar o fetiţă în vârstă de un an şi şase luni a decedat la spital. Alţi trei români au fost răniţi în accident şi au fost transportaţi la spitale din Roma, transmite Mediafax.

Pesoanele aflate în autoutilitară - o familie marocană formată din părinţi şi patru copii - au suferit doar răni uşoare.

După coliziunea iniţială, cele două vehicule au fost lovite uşor de alte maşini care circulau în acel moment pe autostradă, însă nimeni nu a fost rănit.

Potrivit autorităţilor, cei nouă români aflaţi în microbuz sunt rezidenţi în Italia, probabil în provincia Salerno (regiunea campania, sud).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ