ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Prognoza meteo pentru duminică

| 15 noi, 2014

În timp ce în unele regiuni temperaturile urcă până la 18 grade, în Bărăgan, vremea rece, burniţa şi ploile nu se dau plecate. Tabloul de toamnă autentică ne va însoţi şi în următoarea săptămână.

Meteorologii spun că vom avea parte de un sfârşit de săptămână posomorât, cu înnorări în cea mai mare parte a zilei şi ploi. Nici temperaturile nu vor fi prietenoase.

Sâmbătă, în regiunile extracarpatice, termicele sunt apropiate de medii, iar în rest este uşor mai cald. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sud şi sud-estul, unde izolat cade burniţă, dar sunt posibile şi ploi slabe. Sâmbătă, valorile termice vor fi apropiate de medii, cu temperaturi maxime de 11 grade. Vor fi înnorări, dar cu vânt fără excese.

Mai ales dimineaţa, pe alocuri, se aşterne ceaţa în zonele joase. Duminică vor fi nori joşi persistenţi, în sud şi est, cu valori termice apropiate de medii, în timp ce în rest, vremea menţine mai caldă. La Călăraşi, maximele vor atinge duminică, 16 noiembrie, maxime de doar 9 grade. Abia de marţi, 18 noiembrie, se mai încălzeşte, iar maximele urcă până la 15 grade, însă ploile nu ies din peisaj.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ