Arsenie Boca, PROFEŢIE extraordinară despre CORUPŢIA care sufocă România

| 11 ian, 11:41

Scriitorul Radu Cinamar povesteste intr-un fragment din carte “Viitor cu cap de mort” o intalnire cu parintele Arsenie Boca in timpul careia sfantul Ardealului a profetit vremurile grele de coruptie materiala si spirituala cu care se confrunta poporul roman:

Citeşte şi: PĂRINTELE ARSENIE BOCA, despre relaţiile sexuale

Apoi, a scos dintr-un cufăr o carte groasă şi foarte uzată, scrisă în greaca veche, care provenea de la sfinţii creştini de la Muntele Athos

„În ea, ne-a spus părintele Arsenie, se găseşte descrierea hidrei cu răsuflarea otrăvitoare, care va urmări prin toate mijloacele să împiedice lumina şi voinţa dumnezeiască. Voi trebuie să înfruntaţi cu înţelepciune această ameninţare şi înţelepciunea vă va fi dată vouă, precum şi la mulţi alţii, pentru a răpune Răul. Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei.”

Citeşte şi: Cuvinte INTERZISE în viziunea părintelui Arsenie Boca. Ce să NU spui niciodată

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 feb, 01:03
Fratele Filimon Felasie
Fiilor drept-credincioşi, citiţi următoarele adevăruri despre viaţa cea binecuvântată a părintelui Arsenie Boca şi luaţi aminte că veţi putea intra în Împărăţia Cerului doar dacă le veţi mărturisi întru mântuirea cea dătătoare de viaţă veşnică:

► Atunci când Dumnezeu a spus “Să fie lumină!”, cita din Arsenie Boca.
► Se spune că Dumnezeu a făcut Pământul, Soarele, Luna, stelele, plantele, animalele şi omul. Pe Dumnezeu l-a făcut Arsenie Boca. De mai multe ori şi în poziţii diferite.
► Moise a primit Cele 10 Porunci de la Arsenie Boca.
► Când merge la culcare, Bau-Bau se uită în şifonier şi sub pat ca nu cumva Arsenie Boca să fie acolo.
► Arsenie Boca a scris un almanah gastronomic intitulat “Cartea de bukkake”, datorită faptului că iubea credincioşii exact ca sarea-n bukkake. În cųrând va apărea un al doilea volum denumit “Bukkake tradiţionale”.
► Atunci când a înviat, Iisus a suferit un preinfarct în momentul în care a auzit că pe Pământ există unul mai bun ca el. Era vorba despre Arsenie Boca.
► Arsenie Boca a inventat motorul cu agheasmă, motor ce respectă standardele Euro 666.
► Arsenie Boca îl vede pe Omul Invizibil.
► Dacă tu ai 10 lei şi Arsenie Boca are 10 lei, Arsenie Boca are mai mulţi bani ca tine.
► Nu există femei frigide sau lesbiene, ci doar femei care încă nu l-au cunoscut pe Arsenie Boca.
► Când Arsenie Boca s-a hotărât să fumeze, ţigările au început să se îmbolnăvească de cancer.
► Conchita Wurst este fiica lui Arsenie Boca pentru că, la fel ca tatăl său, are barbă, cântă pe nas şi se îmbracă în rochii lungi şi negre.
► Arsenie Boca practica sporturi full-contact anąl cu Iustin Pârvu, Ilie Cleopa şi Arsenie Papacioc folosind mirul pe post de lubrifiant.
► Dacă Arsenie Boca ar fi purtat elice în loc de potcap, s-ar fi numit Arsenie Belişcopter.
11 ian, 23:33
izrael
boca
acesc presupus (emil boc) adica boca, niste povesti de adormit copii, si oameni se inseala cu un om ca asta care o fost pacatos toata viata si acuma il fac sfant al lui soricel .nu a Lui Dumnezeu..asa dar va rugam sa nu mai pomeniti pe acest impostor !!!el no precis nimic ca are halucinatii ...dar cand ceva se intampla catastrofe sau alte genuri atunci ziaristi scriu ca arsenie boca o prezis o minciuna cat munte de mare...pacat de cei ce cred in astfel de javra....multumesc.!!!si imi cer scuze pentru asa limbaj dar ii asa....
12 ian, 10:31
Mihail
O sa dai socoteala pentru cuvintele acestea!!!
12 ian, 14:41
Iluminat Public
@mihai
@mihai: are dreptate. Tu nu esti cu mult diferit de aia cu pusca care impusca la intamplare. Cacofonia o meriti!
18 ian, 14:06
izrael
arsenie boca
nu fiti ingrijorati oameni buni si smeritiva de aceste cuvinte..acest este adar si nu o sa dau socoteala pentru asta ,,,,Domnui sfant ....si isteasi profeti minciuni...!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ