Băsescu, glume cu Dragnea și Tăriceanu: Numai în România se poate întâmpla să te înjure cineva pe timpul tău

| 08 feb, 14:30

Discursul lui Traian Basescu in Parlament, la dezbaterea motiunii de cenzura depusa de PNL si USR impotriva Guvernului, a fost presarat cu momente amuzante.

Inca de la inceputul discursului, Basescu a cerut si din timpul PSD pentru a explica definitia abuzului in serviciu. La finalul discursului, Calin Popescu Tariceanu i s-a adresat liderului PMP, spunandu-i: "Eu i-am spus lui Dragnea sa nu va dea timp din timpul lor pentru ca o sa ajunga sa-i luati la intrebari pe banii lor". 

"Numai in Romania se poate intampla sa te injure cineva pe timpul tau", a intervenit si Dragnea, moment in care Basescu a raspuns: "Doar in Romania un ayatollah e crestin" (referire la Liviu Dragnea).

Discursul lui Basescu a inceput cu rasete in sala, in momentul in care fostul sef al statului li s-a adresat parlamentarilor cu "Pentru cei care nu ma cunosc: am fost ministru, primar si v-am fost presedinte 10 ani."

In timpul discursului, cineva a strigat in sala "Toate panzele sus!" Si "vant din pupa!"

Un alt moment care a starnit deliciul salii:

Basescu: Avem o lege in vigoare, legea 365/2004: stiti ce este aceasta lege? Ati citit-o vreunul? Poate dumneavoastra, domnule presedinte Dragnea.
Liviu Dragnea intervine: Am citit-o.
Basescu: Ce zice la art. 19?
Dupa rasetele din sala, Basescu a continuat: "Legea a fost votata de dumneavoastra in 2004 si prevede ca infractiunea de abuz trebuie sa indeplineasca 3 conditii: intentie, folos necuvenit si incalcarea legii. Aratati-mi unde sunt indeplinite cele 3 conditii ale unei conventii pe care Romania a ratificat-o de 13 ani. Sigur, e mult de citit, ca e greu sa faci politica, trebuie sa citesti mult."

Tag-uri: traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ