Blaga despre candidatura Elenei Udrea la prezidenţiale: Va candida, face ce vrea, nu ce-i spune Băsescu

| 17 iul, 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga,  a declarat că Elena Udrea va candida cu siguranţă la alegerile prezidenţiale din toamnă. "Hai să fim serioşi. Ea face ce vrea, nu ce-i spune preşedintele".

Vasile Blaga a declarat miecuri, la GÂNDUL LIVE, că, în opinia sa, Elena Udrea va candida la prezidenţiale, indiferent de ce va spune preşedintele Traian Băsescu despre acest lucru.

„Ce va face (Elena Udrea, n.r.), nu mă interesează, pur şi simplu nu mă interesează. Că va candida, eu cred că da. Face ce vrea şi nu ce-i spune preşedintele, hai să fim serioşi. Ştiu asta de ani de zile (...) Totdeauna, Elena Udrea a făcut ce a vrut, din acest punct de vedere”, a spus liderul PDL. El a apreciat că o înscriere în cursă a fostei sale colege de partid nici n-ar avantaja, nici n-ar dezavantaja PDL, declarându-se convins că Elena Udrea nu mai e asociată cu democrat-liberalii.

Totodată, Blaga a exclus o colaborare politică cu PMP, susţinând că nu vede „raţiunea de a exista a acestui partid”.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ