Cătălin Predoiu: Aproape 80% din programul guvernului PSD - Ponta este neîndeplinit

| 12 aug, 15:22

Programul de guvernare al lui Victor Ponta conține 159 de promisiuni, dar aproape 80% din dintre acestea sunt neîndeplinite după aproape patru ani de guvernare, relevă o analiză a PNL dată miercuri publicității.

"Programul de guvernare PSD — Ponta conține 159 de promisiuni dintre care 23 de promisiuni au fost îndeplinite (14,5%), 127 de promisiuni au fost 'uitate' sau s-au dovedit a fi minciuni grosolane (79,9%); 9 promisiuni sunt fie în curs de îndeplinire, fie au fost îndeplinite de guvernul anterior, fie nu intră în atribuțiile Guvernului, fie au fost îndeplinite doar parțial (5,6%). Aproape 80% din programul guvernului PSD — Ponta este neîndeplinit după aproape patru ani în funcție, iar restul, cu rezultate incerte", afirmă prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu într-o declarație de presă bazată pe analiza PNL.

Citeşte şi:  Mirel Palada: Asistăm la un atac fățiș al PNL la adresa independenței justiției


Predoiu a criticat modul în care premierul Ponta a prezentat la TV o enumerare a succeselor Guvernului său: "6 promisiuni electorale — 6 îndeplinite". "Deci, o rată de succes de 100%, după model nord-coreean", apreciază Predoiu.

Prim-vicepreședintele PNL consideră că guvernarea PSD este lipsită de curaj și responsabilitate.

"În fața eșecurilor Ponta a arătat întotdeauna cu degetul spre alții. În fața reformelor a ezitat și s-a eschivat. A fost un premier pe cât de fricos, pe atât de demagog, pe cât de incompetent, pe atât de flecar. În locul măsurilor structurale (...) Victor Ponta a preferat măsurile 'bugetare' cu dedicație pentru baronii PSD, de tipul 'vă dau că oricum nu e de la mine'. (...) Dar cel mai grav lucru în prezent este faptul că ne propune, din nou, deja-vu 2008, un model economic riscant, axat pe deficit, cheltuieli bugetare exagerate și consum", a afirmat Predoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 aug, 15:34
Palada Pufulet
pai cand sa-l indeplineasca daca sta in Turcia,in Delta,in SUA,in Georgia la crama,in Arabia Saudita cu Ghita,la DNA,la meciuri de baschet si fotbal?
efectiv,nu are timp...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ