Mirel Palada: Asistăm la un atac fățiș al PNL la adresa independenței justiției

| 12 aug, 14:55

Mirel Palada, consilier de stat în Guvernul României, afirmă că PNL a lansat "un atac fățiș" la adresa independenței justiției, atac "girat"de conducerea centrală a formațiunii liberale, argumentând că afirmațiile președintelui Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, la adresa Procurorului General al României sunt de o "gravitate extremă".

"Asistăm la un atac fățiș al PNL la adresa independenței justiției, atac girat de conducerea centrală a partidului, care nu a avut nicio reacție de detașare și dezaprobare față de declarațiile liderului de la Cluj. Maniera în care PNL se raportează la activitatea procurorilor demonstrează duplicitatea acestui partid în ceea ce privește justiția și statul de drept", afirmă miercuri Mirel Palada, într-o declarație de presă.

Potrivit acestuia, "în spatele declarațiilor de fațadă ale Alinei Gorghiu, care nu a lămurit controversata sa relație cu Electrica, și ale lui Vasile Blaga, care nu știe cum să se mai disculpe în afacerea EADS, se află interesele baronilor locali ai PNL, care vor să controleze justiția".

Citeşte şi:  PNL lansează un atac fără precedent la Justiție


"Atacul la adresa Procurorului General este de neacceptat într-un stat de drept. Sper ca societatea civilă și autoritățile abilitate să reacționeze în fața acestui derapaj al PNL și a încercării evidente din partea acestui partid de a intimida justiția", conchide Mirel Palada.

Președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Mihai Seplecan, i-a cerut demisia procurorului general Tiberiu Nițu, acuzând faptul că deciziile instanțelor nu sunt respectate de procurori.

Potrivit unui comunicat de presă Mihai Seplecan a acuzat autoritățile nu doar că nu au organizat alegerile parțiale la termen, ci și că le-au blocat "intenționat".

De asemenea, liberalul i-a acuzat pe procurorii de la Parchetul General că au soluționat cu "neînceperea urmăririi penale" o plângere depusă de el împotriva premierului Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 aug, 15:08
Simona Bran
mirel palada este un cetatean care a primit de curand,o casa de la RAPPS,la un pret modic,se pare...
este din echipa lui Ponta...cea care a castigat alegerile prezidentiale
pentru el ,toti sunt pufosi ...
impertinent,grobian si dornic de parvenire rapida
urmariti traictoria acestui individ...peste 2-3 ani va sluji pe un altul
un tip care adora initiativa privata dar se imbogateste lucrand la ...si cu statul
o nulitate care se pricepe teoretic la orice,practic la nimic
adica se pricepe sa manance banii lui Ponta....sau or fi alocatii bugetare?
12 aug, 15:17
George Stoica
Mieunel Palada este tipul acela care are grija de copiii lui Ponta?
cel casatorit cu bona filipineza?
ca prea bine le zice...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ