PNL lansează un atac fără precedent la Justiție

| 12 aug, 12:06

PNL s-a lansat într-un atac extrem de dur la adresa Justiției, prin vocea liberalului Mihai Seplecan, președintele Consiliuilui Județean Cluj, care îi acuză pe procurorii de la Parchetul General că au comis un abuz atunci când au decis să nu înceapă urmărirea penală a premierului Victor Ponta în urma unei plângeri a PNL Cluj.

Până la acest moment, niciun lider important din PNL nu s-a delimitat de atacul fără precedent la Justiție al colegului lor, Mihai Seplecan, care cere în termeni duri demisia din funcție a Procurorului General Tiberiu Nițu, "din moment ce ţine să o trateze ca pe o sinecură politică din care trebuie să-şi mulţumească binefăcătorul".

"Procurorii de la Parchetul General, condus de Tiberiu Niţu, au decis să nu înceapă urmărirea penală a premierului Victor Viorel Ponta, împotriva căruia, în numele PNL Cluj, am depus, la începutul anului, o plângere penală pentru abuz în serviciu", se mai arată în comunicatul co-preşedintelui executiv PNL Cluj.

Deși PNL a condamnat constant alte partide de pe scena politică pentru atacuri la Justiție, iată că atunci când vine vorba despre un membru de-al său, tace mâlc, girând practic demersul lui Seplecan.

Citeşte şi: Primele imagini cu Victor Ponta la Tbilisi. Premierul a asistat la Supercupa Europei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ