Caz şocant: O femeie nu se mai poate opri din cântat de o săptămână -VIDEO

| 14 noi, 2013

O pacientă de 65 de ani a Spitalul Judeţean Mavromati Botoşani i-a şocat pe medici. Femeia, internată acum o săptămână, cântă incontinuu aceeaşi melodie de muzică populară.

Medicii spitalului botoşănean se confruntă cu un caz nemaiîntâlnit până acum. O pacientă de 65 de ani a început în urmă cu o săptămână să fredoneze o melodie de muzică populară, iar de atunci nu s-a mai oprit. Rudele femeii, originară din comuna botoşăneană Albeşti, susţin că nici n-au mai reuşit s-o hrănească, în ciuda tentativelor repetate.

Partenerul de viaţă al femeii spune că totul a început după ce femeia s-a trezit dintr-un coşmar, avut pe patul de spital din salon, potrivit botosaninecenzurat.ro. Medicii spitalului se arată depăşiţi de situaţie şi au hotărât s-o transfere în cursul zilei de ieri la Secţia de Psihiatrie.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 noi, 2013
geonescu
Si solutia :)
https://www.youtube.com/watch?v=jJ6tja2dasY

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ