Ce bolizi și-au cumpărat românii cu stare în 2014

| 14 mar, 2014

Lamborghini Aventador, Ferarri F12, Bentley Continental GT V8, Mercedes-Benz S63 AMG 4MATIC sau Audi S7 SportBack, aceştia sunt doar câţiva dintre bolizii care circulă de la începutul anului pe drumurile ţării.

Milionarii României nu se uită la bani atunci când vine vorba de confortul lor pe patru roți. Șase dintre cele mai puternice autoturisme de primă clasă înmatriculate în primele două luni ale anului i-au costat peste 1,5 milioane de dolari, potrivit calculelor gândul.info.

Lamborghini Aventador poate ajunge la 340.000 de euro

Anul a început cu înmatricularea unui Lamborghini Aventador, cu două locuri, motor cu o capacitate de 6.498 de cmc, putere de 515 kW şi tracţiune integrală. Acesta a ajuns în parcarea unei firme bucureştene. Asigurarea CASCO în cazul acestui model poate ajunge și la 60.000 de euro, echivalent al unei locuințe cu două camere în Capitală.

Tot în Capitală au ajuns şi trei modele Audi de primă clasă, respectiv Audi A8L, S6 Avant şi S7 Sportback.

În ianuarie, în judeţul Ilfov a fost înmatriculat un Bentley Continental GT V8, care se vinde în show room-uri cu circa 174.000 de dolari, iar în Braşov un Mercedes-Benz S500 4Matic, pentru care trebuie să scoţi din buzunar chiar şi 125.000 de dolari.

În total, în luna ianuarie au fost înmatriculate 18 maşini de lux cu o putere a motorului de peste 300 de kW, după cum reiese din datele Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), centralizate de gândul.

Februarie a adus și rivalul Lamborghini - Ferarri

Autoturisme Ferrari au fost înmatriculate în trei judeţe. Astfel un Ferrari F12, care poate fi cumpărat cu preţuri de până la 447.000 de dolari a ajuns în Alba, iar două Ferrari 458 în Bucureşti şi în Braşov.

Românii au cheltuit aproape 5 milioane de dolari pe parcursul anului trecut doar pe cele mai puternice maşini premium noi care au fost înmatriculate. Cele mai scumpe autoturisme de lux au fost înmatriculate în lunile ianuarie, iulie şi august, conform datelor DRPCIV.

Citește mai mult pe gândul.info.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ