Ce îşi doreşte Iohannis de la politicieni în campania pentru parlamentare: Este momentul să se maturizeze

| 27 oct, 13:17

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că îşi doreşte "ca în această campanie nu goana după procente să îi motiveze pe politicieni, ci respectul pentru alegători", în contextul în care "electoratul s-a maturizat" şi "este momentul ca şi clasa politică în ansamblul ei să o facă".

"Mi-aş dori ca în această campanie nu goana după procente să îi motiveze pe politicieni, ci respectul pentru alegători. Electoratul s-a maturizat. Este momentul ca şi clasa politică în ansamblul ei să o facă. Cred că în această campanie forţele politice au şansa de a arăta că au încheiat ele însele etapa promisiunilor goale, a spectacolului fără substanţă şi a politiciansimului", a declarat Klaus Iohannis, joi, la evenimentul de lansare a cărţii "Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale 1990-2016".

 

Pe de altă parte, Iohannis a subliniat faptul că are "încredere că viitorul spre care ne îndreptăm e unul al dialogului, toleranţei şi al unităţii în diversitate", în contextul în care "într-o Românie europeană, toleranţa la fel ca şi libertatea e esenţială".

"Ce ne uneşte pe toţi e apartenenţa la o naţiune de cetăţeni puternică prin diversitatea ei şi prin valorile pe care le susţine şi exprimă (...) Grupul parlamentar al minorităţii naţionale e o expresie în plan politic al dialogului social şi interetnic (....) Este important să nu luam toate aceste lucruri drept un dat câştigat, care se perpetuează permanent, ci să le cultivăm şi să le menţinem", a mai precizat şeful statului.

Tag-uri: Klaus Iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 oct, 07:16
Emil Negrău
Adica sa fure mai matur?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ