CE RITUAL au asistentele și medicii care-l îngrijesc pe Gabriel Cotabiță

| 06 iun, 11:55

Starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita s-a imbunatatit, artistul este acum in afara oricarui pericol, iar acest lucru s-ar putea datora si rugaciunilor spuse zi de zi de personalul medical care are grija de el.

Cantaretul a stat aproape o luna in coma, iar din momentul in care a fost internat in spitalul Floreasca, cadrele medicale s-au rugat pentru ca acesta sa-si revina. Potrivit surselor noastre se ruga in fiecare seara la capataiul artistului, potrivit Cancan.

Citeste si: INCREDIBIL! Secretul revenirii lui Cotabiţă a fost DEZVĂLUIT! Tehnica japoneză a UIMIT lumea medicală

“Cand terminau tura se strangeau toti si spuneau o rugaciune pentru Cotabita. Si medicii si asistentele au facut tot ce le-a stat in putere din punct de vedere medical pentru ca Gabi sa-si revina si s-au rugat pentru acesta. In fiecare zi, acesta era ritualul. Rugaciunile le-au fost ascultate, minunea s-a intamplat, iar cantaretul este acum mai bine”, spun sursele publicatiei.

Calvarul a inceput in urma cu patru saptamani, atunci cand Cotabita a suferit un stop cardio-respirator in timp ce se afla intr-o sala de forta. Artistul a fost transportat de urgenta la Spitalul "Floreasca" din Capitala si a intrat in coma. Din fericire, dupa aproape o luna in care cantaretul s-a zbatut intre viata si moarte, si-a revenit.. Artistul nu doar ca este constient, dar s-a ridicat din pat si a servit o cafea si cateva piscoturi."A baut o cafeluta slaba a mancat ceva piscoturi si a inceput sa-si aduca aminte ce s-a intamplat in mare are mult de recuperat", ne-au declarat surse de incredere din Spitalul "Floreasca" din Bucuresti.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 iun, 22:25
idina
lucru pentru toti
Lucru pentru toti, simplu si repede! Suntem un fenomen in continua crestere! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
07 iun, 02:34
GICA CONTRA
CHIAR ASA?
STAU SI CITESC NEMERNICIILE CARE LE SPUNETI. INTRE A VA VIND REVISTA ATIT VOI CIT SI ALTII SINTI IN STARE DE ORICE. CUM DRACU SA CEARA CAFEA SI PISCOTURI? PE UNDE LE-A BAUT? PRIN GARUARA DEIN PIEPT? ESTE VENTILAT ESTE IN STARE COFUZA NICA NU REACTIONAEZA LA STIMULI INSA FIIND MULT MAI BINE CA INAINTEI. NU SE STIE STRICACIUNILE DE LA CREIER IN URMA NEOXIGENARII CREIERULUI TIMP DE O POERIADA NEDEFINITA. ASA CA NU MAI SCRIETI PROSTII. COPII LUI VIN SI SPUN CA NU SE PUNE PROBLEMA DE CAFEA SI PISCOTURI SAU DOCTORII DE ACOLO. INTELEG CA TREBUI SA GINDIM POZITIV DAR SI ASA NU AVEM NICIO VESTE PE CARE SA TE BAZEZI SUTA LA SUTA. SA NE RUGAM PENTRU EL SI VOM VEDEA. RESTUL ESTE BUSINESS UNDE BANUL CONTEAZA NU CONTIINTA DE OM. MI-E SILA DE JURANALISTI UNEORI.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ