Crezi că telefonul tău mobil este INTERCEPTAT? 7 SEMNE care îți arată că cineva îți ascultă convorbirile

| 26 dec, 2014

Utilizatorii de telefonie mobilă cred, de multe ori, că cineva le ascultă conversațiile de la telefon. În cazul în care și voi v-ați pus vreodată aceeași întrebare, vă prezentăm mai jos câteva semne care ar putea demonstra faptul că telefoanele mobile pe care le utilizați frecvent s-ar putea să fie în categoria celor interceptate.

Iată șapte semne care vă pot arăta dacă aveți sau nu motive să credeți că mobilul vă este interceptat.

*Descărcarea rapidă

Dacă telefonul trebuie reîncărcat mai des – acesta poate fi un semn că aplicațiile – spion folosesc intensiv energia acumulatorului.

*Deconectarea lentă

Un alt semn al posibilei interceptări este deconectarea prea lentă a telefonului mobil.

*Supraîncălzirea

Încălzirea acumulatorului, în regimul de așteptare, poate însemna, de asemenea, că o aplicație-spion funcționează în aparatul vostru.

*Apelul la 544

Unde suni să vezi dacă ți-e ascultat mobilul? Se pare că dacă apelați numărul 544 de pe telefonul mobil, iar la capătul firului se aude un sunet de fundal neobișnuit, e semn clar că telefonul vă este interceptat. În cazul în care vă răspunde un robot care spune „ai tastat un număr greșit”, înseamnă că telefonul nu vă este ascultat.

*Operator neobișnuit

Dacă în timpul căutării unei rețele, telefonul găsește operatori neobișnuiți sub forma unui șir de cifre, ceva nu este sigur în regulă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ