Dăncilă, ultimul mesaj înaintea moțiunii

| 10 oct, 09:15

,,Să se uite în ochii pensionarilor și să le explice de ce au dat jos guvernul care le-a crescut pensiile'' este mesajul siropos al premierului care vrea să miște inimile parlamentarilor care vor ca PSD să plece de la guvernare.

Pe ultima sută de metri, premierul spune că a fost sunată de un parlamentar, semnatar al moțiunii, care i-a spus că nu va mai vota, pentru că nu îl mai lasă familia. Premierul a anunțat și strategia PSD la moțiune. Parlamentarii vor asigura cvorum, dar nu vor vota.

Premierul Dăncilă i-a transmis și un mesaj președintelui Iohannis.

,,Îi dau o veste proastă președintelui și celorlalți lideri: motiunea nu va trece pentru ca sunt oameni responsabili și din alte partide politice care își  dau seama că mai presus de interesul lui Iohannis de a castiga un nou mandat este interesul național'', a declarat Dăncilă la Antena 3.

Premierul recunoaște că a negociat cu parlamentari din alte formațiuni politice, înainte de moțiune.

,, Am fost sunată de un parlamentar, semnatar al moțiunii, care i-a spus că nu va mai vota, pentru că nu îl mai lasă familia'', a mai spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă a respins ideea că guvernul va fi demis dacă nu se prezintă pentru vot în Parlament în 45 de zile după ieșirea ALDE de la guvernare, deși pe 31 august spunea că 45 de zile pentru cere votul de încredere în Parlament.

Tag-uri: Dancila
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ