DESERTUL BIBLIC care alungă DURERILE DE INIMĂ, HERPESUL şi ACNEEA

| 08 iul, 2014

Se crede ca la Cina cea de Taina apostolii ar fi mancat Charoset, un desert constand intr-o combinatie de mere tocate marunt si nuci pisate, carora li se adauga stafide strivite, curmale, scortisoara si miere.

Se pare ca acest desert, daca este consumat in mod regulat, poate alunga durerile de inima, ne scapa de calculii renali si biliari, ajuta glanda tiroida hipoactiva, ajuta la indepartarea petelor de pe piele, vindeca acneea, psoriazisul, herpesul si insomnia, ba chiar lupta cu cancerul si impotriva infectiilor cu candida.

Chiar daca istoricul acertui desert este foarte dezbatut, fiecare dintre ingrediente luate in parte au proprietati deosebite pentru sanatate, asa ca nu ar strica sa il incluzi in meniul tau si sa il consumi cel putin o data pe saptamana. Alaturi de cereale, poate fi o foarte buna varianta pentru micul dejun.

Mod de preparare:

Se freaca bine mierea cu scortisoara, treptat adaugam cubuletele de mere (care lasa putin suc; marul poate fi dat si pe razatoare), apoi adaugam curmalele maruntite, stafidele (spalate si inmuiate putin) si nuca maruntita. Toate se amesteca bine, se lasa 5 minute, dupa care se poate servi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

10 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 iul, 2014
Arsenie Boca
► Atunci când Dumnezeu a spus “Să fie lumină !”, cita din Arsenie Boca.
► Se spune că Dumnezeu a făcut Pământul, Soarele, Luna, stelele, plantele, animalele şi omul. Pe Dumnezeu l-a făcut Arsenie Boca. De mai multe ori şi în poziţii diferite.
► Moise a primit Cele 10 Porunci de la Arsenie Boca.
► Când merge la culcare, Bau-Bau se uită în şifonier şi sub pat ca nu cumva Arsenie Boca să fie acolo.
► Arsenie Boca a scris un almanah gastronomic intitulat “Cartea de bukkake”, datorită faptului că iubea credincioşii exact ca sarea-n bukkake. În curând va fi editat un al doilea volum denumit “Bukkake tradiţionale”.
► Atunci când Iisus a înviat, a suferit un preinfarct în momentul în care a auzit că pe Pământ există unul mai tare ca el. Era vorba despre Arsenie Boca.
► Arsenie Boca a fost cel care a creat prima carte de colorat inspirată din mitologia ęvręíąscă. Aceasta este Biblia. În curând va fi lansată şi pe vinil în interpretarea părintelui Maricel Pedofileanul.
► Arsenie Boca ştie ce este lerul despre care cântă Ştefan Hruşcă.
► Arsenie Boca a inventat motorul cu agheasmă.
► Arsenie Boca n-a avut copii, dar el e adevăratul tată al lui Luke Skywalker.
► Arsenie Boca îl vede pe Omul Invizibil.
► Dacă tu ai 10 lei şi Arsenie Boca are 10 lei, Arsenie Boca are mai mulţi bani ca tine.
► Arsenie Boca e atât de tare, încât Chuck Norris şi Superman laolaltă nu-l pot egala.
► Nu există lesbiene, ci doar femei care încă nu l-au cunoscut pe Arsenie Boca.
► Arsenie Boca nu poartă ceas. El decide cât e ora.
► Arsenie Boca a înghiţit odată un borcan de somnifere. L-au facut să clipească.
► Când Arsenie Boca s-a hotărât să fumeze, ţigările au început să se îmbolnăvească de cancer.
► Dacă Arsenie Boca ar fi purtat elice în loc de potcap, s-ar fi numit Arsenie Belişcopter.
09 iul, 2014
dan
pentru Breaking news
mai Breaking news:sa-ti pupi stapinul(tapul cu coarne) la ugere. si apropo:intreaba-l pe stapinul tau tapul(satan) cine l-a creat ,sa vedem daca mai neaga existenta lui DUMNEZEU
09 iul, 2014
Breaking news de la BOR
La Patriarhie au fost expuse moaştele Mielului cu O Nară

Începând de astăzi, toţi credincioşii care vor ajunge în zona Dealului Mitropoliei din Bucureşti se vor putea închina la racla cu moaştele Sfântului Miel cu O Nară. Aducerea acesteia în România este rezultatul a patru luni de discuţii purtate între reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române şi călugării de la Muntele Athos. Aceştia consideră că efortul le va fi răsplătit pe măsură, mai ales din punct de vedere financiar.

“Mielul cu O Nară alină suferinţele din sufletele celor care cred în puterea sa vindecătoare. Fără sacrificiul suprem al acestuia, n-am fi ajuns să avem o credinţă bimilenară. Sau dacă am fi avut, aceasta n-ar fi fost desăvârşită. Rugămintea pe care o am faţă de credincioşi este ca aceştia să sărute cuviincios mielul şi să reţină faptul că mai întâi pielea trebuie dată înapoi.” a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Iulian Capsache.

Viaţa Sfântului Miel cu O Nară a fost una agitată, care s-a terminat într-un mod nefericit. El a fost prigonit de femei, care îl frecau până când i se făcea rău şi vomita. Spre sfârşitul vieţii, acesta a fost prins de câteva păgâne care l-au decalotat şi apoi l-au îngropat. În tradiţia populară se spune că Mielul Mântuitor a înviat într-a treia zi după fripturi şi s-a ridicat la ceruri, iar ortodocşii consideră că expresia “Credincioşi, să luaţi mielul !” este de bine.

În mod suplimentar, Sinodul Bisericii Ortodoxe Române a propus oferirea, în zilele de duminică, a câte 10 supozitoare cu trotil pentru înlesnirea mântuirii. Pentru început, majoritatea doamnelor în vârstă, participante la slujbele BOR, au recunoscut că sunt foarte încântate de această idee.

Patriarhul Daniel promite că va continua să aducă în ţară rămăşiţe trupeşti ale câtorva sfinţi în perioada ce urmează: “Dacă se vor î
09 iul, 2014
dan
pentru Breaking news
mai Breaking news:sa-ti pupi stapinul(tapul cu coarne) la ugere. si apropo:intreaba-l pe stapinul tau tapul(satan) cine l-a creat ,sa vedem daca mai neaga existenta lui DUMNEZEU
09 iul, 2014
dan
pentru Breaking news
mai Breaking news:sa-ti pupi stapinul(tapul cu coarne) la ugere. si apropo:intreaba-l pe stapinul tau tapul(satan) cine l-a creat ,sa vedem daca mai neaga existenta lui DUMNEZEU
08 iul, 2014
Lucian
Da da superbun, iti alunga tot dar mai intai faci un pic de diabet.
09 iul, 2014
George
Mi-ai luat vorba din gura, Lucian!
Eu am ce am cu forma de exprimare:
"[...]consumat in mod regulat, poate alunga [...]"
Poate da, sau nu poate, nici ei nu sunt decisi, dar nici studii clinice si de caz nu ne ofera!
Pana una alta, eu zic ca articolul asta e incadrat gresit la sectiunea gresita.. Ar fi trebuit incadrat la "editori de mana a doua, cu cap de guma si ratati in cariera" din categoria "culinare medicale care vindeca orice dar e doar vina ta daca mori"
09 iul, 2014
un tip
diabet?
scortisoara este folosita pentru diabet si in combinatie cu mierea scade colesterolul. nu m-ar mira deloc ca actiunea ingredientelor sa creasca exponential cu numarul de substante active, si sa actioneze pe o plaja larga de afectiuni de toate felurile.
08 iul, 2014
Vera
coliva
asa se face coliva in Grecia

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ