Dîncu: Avem o CREŞTERE ECONOMICĂ cu care ne împăunăm în statistici. Dar nu foloseşte la nimic, căci ea consumă resurse

| 07 dec, 13:10

Vicepremierul Vasile Dîncu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, consideră că România are o creştere economică şi cu aceasta se "împăunează" în statistici, dar ea mai degrabă consumă resurse, dă senzaţia unei dinamici pozitive, dar de fapt nu foloseşte la nimic, transmite Agerpres.

"Avem o creştere economică continuă cu care ne împăunăm în statistici, dar e o creştere fără dezvoltare şi o creştere fără dezvoltare nu foloseşte oamenilor şi nu foloseşte viitorului. E o creştere care consumă mai degrabă, care consumă resurse, îţi dă senzaţia unei dinamici pozitive, dar de fapt nu foloseşte la nimic", a declarat Dîncu, în cadrul unei dezbateri despre dezvoltarea integrată a mediului rural. 

El a mai spus că România nu a avut niciodată un proiect de dezvoltare, aceasta fiind, în opinia sa, "marea problemă". 

"De 200 de ani clasa politică din România caută să unifice ţara. După aproape 200 de ani de politici de unificare am ajuns să avem a treia Românie care s-a dezvoltat în diaspora. Însă ceea ce nu s-a întâmplat decât o singură dată, şi atunci imperfect, pentru că era ghidat de o ideologie care nu a funcţionat, a fost să construim şi politici de dezvoltare. Noi nu am avut niciodată un proiect de dezvoltare a României, asta este marea problemă", a punctat vicepremierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 dec, 14:54
munca
Afaceri acasa!
Cum poti face bani pe net! Usor, pas cu pas, comod, acasa la tine: asa poti invata cum poti face bani pe net! Acest curs GRATUIT te invata rapid, in numai cateva zile, cum poti face bani pe net! Oricand vrei si tu cu seriozitate acest fenomenal curs online, solicita mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ