Discuţiile privind majorarea salariilor profesorilor, amânate până în 15 septembrie

| 24 aug, 16:44

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, luni, la finalul discuţiilor de la Guvern pe tema majorării salariilor din educaţie, că au fost avansate mai multe variante de calendar şi procente, dar s-a convenit o amânare a discuţiilor până în 15 septembrie, când vor putea fi ”elemente concrete”.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat luni, după discuțiile avute la sediul Guvernului cu reprezentanții sindicatelor din educație, că nu poate prezenta un calendar concret cu privire la creșterile salariale și că se așteaptă adoptarea legii salarizării bugetarilor pentru a crește veniturile din educație. 

”Au fost negocieri pe o durată de timp apreciabilă. Am remarcat spiritul constructiv din partea sindicatelor. Este vorba de faptul că a fost reiterat că educația și sănătatea sunt domenii prioritare, inclusiv din punctul de vedere al salarizării. La începutul anului vom identifica soluțiile prin care creșterile salariale din sănătate vor fi similare cu cele din educație, deși sistemul educației are un număr de personal mai mare, deci și un impact bugetar mai mare”, a declarat Sorin Cîmpeanu. 

”Nu putem să dăm niciun răspuns până când nu știm în ce stadiu suntem cu proiectul legii salarizării. Vom vedea ce se întâmplă cu Codul fiscal și în data de 15 septembrie vom putea să venim cu elemente concrete”, a mai spus ministrul Educației.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 sep, 19:53
Petra
Afacerea fenomenala! Daca ai biblioteca acasa si vrei sa o imbogatesti cu inca o carte extraordinara, tocmai ai gasit afacerea care ti se potriveste perfect! Mai pui o carte pe raftul bibliotecii tale personale si pornesti sa castigi bani in cea mai simpla afacere posibila! Ai numai avantaje aici! Si totul e foarte usor! Te ajutam noi sa reusesti! Cere acum detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ