Domnule Iohannis, dacă vă este frică de dezbateri tv, cum vă descurcați în calitate de șef CSAT?

| 06 noi, 2014

Klaus Iohannis trebuie să își ia inima în dinți și să accepte participarea la dezbateri electorale!

A mai rămas, practic, o singură săptămână de campanie electorală, iar cei doi candidați care se vor confrunta în turul al doilea nu s-au întâlnit niciodată într-o discuție față în față. Este inadmisibil din partea candidatului ACL să se fofileze în continuare în această chestiune, de teama unui schimb bărbătesc de idei și argumente cu Victor Ponta.

De când s-a vehiculat prima oară ideea candidaturii lui Iohannis la prezidențiale, au fost foarte multe persoane, chiar din tabăra acestuia, care au atras atenția că înscrierea sa în cursă va fi o pălărie prea mare pentru un primar taciturn și posac, fără experiență în ce privește cerințele și atribuțiile funcției de președinte și fără calități reale care să-l recomande pentru demnitatea publică cu cel mai mare grad de reprezentativitate din România.

Domnul Iohannis a aplicat tactica struțului în privința multor probleme în care atât presa, cât și adversarii săi politici i-au cerut lămuriri. I-au trebuit vreo șase apariții publice lui Iohannis ca să explice cum a ajuns în posesia micului său imperiu imobiliar de la Sibiu: s-a încurcat în explicații, a făcut greșeli de limba română, s-a contrazis pe el însuși, i-a jignit în câteva rânduri pe foștii săi colegi de breaslă și nici acum nu e clar – dacă este atât de simplu să îți iei șase case din venituri de profesor, de ce Iohannis este singurul care a reușit această performanță?

Citește și: Victor Ponta: Îl invit pe Klaus Iohannis la dezbaterile pe care le cer toți românii!

V-ați obișnuit să fugiți repede după conferințele de presă, domnule Iohannis, de parcă ați face declarații despre starea națiunii. Or, oamenii vor să vadă ce gândiți și cum vorbiți, mai ales atunci când nu aveți scenariul în față sau discursul scris pe prompter. Așa e lumea – curioasă! Dar fiți convins că nu mai vrea nimeni să audă cum reluați explicațiile despre meditații și credite de locuință plătite din salariul de profesor. Veniți, domnule Iohannis, la dezbatere, că nu vă va întreba nimeni de case. Ne-am lămurit demult în privința lor...

Oamenii chiar vor să îi cunoască pe cei din spatele numelor pe care ar putea pune ștampila la vot. Pe Victor Ponta îl știu, că a fost omniprezent în toată țara și în toată presa, în calitate de premier, dar, cu tot respectul, domnule Iohannis, dumneavoastră sunteți în cea mai mare parte necunoscut publicului larg.

Doar nu vreți ca oamenii să voteze un simplu slogan, un produs de marketing conceput în laboratoarele PDL și PNL: neamțul ardelean, pragmatic și bun gospodar? Acestea sunt doar lozinci la prima mână. Alegătorii trebuie să vă vadă în acțiune, cum luptați pentru opiniile dumneavoastră și, sincer, cred că și dvs. v-ar prinde bine ‘să aveți meciuri în picioare’, cum se zice. Altminteri, dacă e să fiți ales cum vă veți descurca în întânirile infinit mai dificile pe care le are un șef de stat?

Dacă vă este frică de dezbateri televizate, domnule Iohannis, cum o să vă descurcați în calitate de șef CSAT? Cum o să vă descurcați în reuniunile Consiliului European sau la întâlniri de lucru tensionate cu sindicatele? ‘Meseria’ de președinte este mult mai grea ca cea de candidat: acolo trebuie să luați întrebări după conferința de presă, nu mai puteți da bir cu fugiții după ce terminați de spus poezia scrisă de consilieri. Personal, aștept de la dvs. un singur răspuns simplu și sincer la întrebarea: De ce vreți să fiți Președintele României?

Citește și: Iohannis își trage singur preșul de sub picioare – fuge de dezbatere

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 noi, 2014
Ferenci Catalina
senator PSD ,Hrebenciuc si-a bagat baiatul la mititica..
Cosma,PSD,CJ Prahova,isi trage baiatul dupa el...
Pendiuc,primar PSD isi baga fata la arest...
Fratii Mazare(PSD) nu se simt prea bine..
Socrul lui Ponta (PSD)este cercetat penal,poate isi trage si ginerele
astia pentru bani,nu au mama,nu au tata,nu au copii,nu au bun simt
sunt PSD-isti:Mandri ca sunt romani..
Noi nu suntem mandri cu ei...
votati Iohannis
07 noi, 2014
cantautor
votam Iohannis
„Înainte, dl Ponta Nu știm exact ce-a fost, că nu ne e foarte clar din CV . Am citit câteva analize, jurnaliști care au vrut să descopere marile dosare rezolvate de procurorul Ponta. Mare brânză n-a lăsat în urmă, nu s-a găsit nimic notabil și-atunci OK, acolo n-a făcut mare lucru. Ce să așteptăm de la cineva care profesional nu a făcut mare lucru? A! Ceva notabil a facut, o lucrare de doctorat! Și sunt mulți care afirmă că este un plagiat, adică a copiat pur și simplu, o copiuță. Deci, un procuror cu o copiuță care a fost un prim-ministru foarte slab, sunt unii care spun că e cel mai slab prim-ministru pe care l-a avut România, este candidat”, a declarat Klaus Iohannis la Digi24.
07 noi, 2014
adrian
PSD
ce sugator de PSD esti mai Mariane ! Ai primit si tu maruntis de o chifla uscata ca mazgalesti ceva despre Klaus Iohannis.
06 noi, 2014
Dan
Locuri de munca!
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
06 noi, 2014
Dan
Cele mai sigure locuri de munca!
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ