Victor Ponta: Îl invit pe Klaus Iohannis la dezbaterile pe care le cer toți românii!

| 06 noi, 2014

Victor Ponta a transmis în această seară pe Facebook o scrisoare publică contracandidatului său, Klaus Iohannis, în care îl invită să participe la cele 4 dezbateri organizate de televiziunile de știri în ultima săptămână de campanie.

Textul intergral mai jos:

“Domnule Klaus Iohannis,

Îmi mențin invitația către dumneavoastră de a participa împreună la 4 dezbateri televizate, la cele mai importante televiziuni de știri din România!

Ar fi anormal să cerem celor 18 milioane de români cu drept de vot să aleagă între noi fără o astfel de întâlnire. Întotdeauna au fost acceptate astfel de dezbateri și eu vă anunț, din nou, că am acceptat cele 4 invitații formulate de televiziunile de știri cele mai importante din România.

Suntem o democrație consolidată, iar astfel de dezbateri televizate sunt absolut normale și de dorit. Sunt convins că știți foarte bine că am transmite un semnal foarte ciudat, inclusiv în exterior, către cei care se uită astăzi la alegerile din România, dacă am arăta că nu putem avea un dialog. Dialogul este singura cale prin care putem acoperi faliile create într-o bătălie electorală și prin care putem demonstra că împreună ne dorim pentru România același lucru: bunăstare pentru cetățeni, un stat de drept puternic, instituții solide.

Sunt convins că astfel de dezbateri nu pot fi decât civilizate și echilibrate, iar interesul nostru, al tuturor, este să acceptăm invitațiile care ne vin din partea televiziunilor, indiferent de orientarea lor.

Am în continuare încredere că, începând cu săptămâna viitoare, vom da șansa românilor să ne evalueze la cele patru emisiuni organizate astfel: luni, la România TV, ora 20.00 (pe teme economice și sociale); marți, la Realitatea TV, ora 20.00 (pe teme de politică externă și securitate națională); miercuri, la B1 TV, ora 20.00 (pe teme privind instituțiile, statul de drept și justiția) și joi, la Antena 3, ora 20.00 (pe teme legate de viziunea de dezvoltare a României).

Vă mulțumesc anticipat pentru un eventual răspuns pozitiv!”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ