ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Adrian Papahagi a anunţat pe cine susţine în turul II. "E dinamită"

| 06 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Adrian Papahagi a dezvăluit, pe contul său de socializare, pe cine votează în turul al doilea al alegerilor prezidențiale 2014.

Adrian Papahagi a scris, pe contul său de Facebook, că va vota "fără rezervă Klaus Iohannis. Monica Macovei i-a pus niște condiții, la care cred că va subscrie. Eu îi cer doar atât: să-l bată pe Ponta".

Adrian Papahagi îl sfătuiește pe Klaus Iohannis "să se afișeze des cu MRU și cu Predoiu, și măcar o dată cu Macovei. Cu toți cei care îi pot transfera capital de încredere, fie și numai 2-5%". El îl îndeamnă pe Iohannis "să fie reactiv și ferm", subliniind că "tema votului în diaspora e dinamită. Și e tema lui. Toți cei care au fost umiliți la Londra, Paris și în alte capitale au rude, prieteni, revoltați și ei. Studențimea e alt public. Macovei i-a adus la vot, le-a trezit atenția: Iohannis trebuie să-i capaciteze în turul 2".

Citeşte şi: Se conturează un nou tandem Președinte- Premier? „Ar fi tandemul de șoc”

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ