Klaus Iohannis: De 14 ani, de când sunt primar, au vrut să mă şantajeze. Ghinion!

| 06 noi, 2014

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat la Cluj-Napoca, că de 14 ani de când e primar la Sibiu au fost nenumărate încercări de şantajare a sa însă nimeni nu e reuşit.

"De când sunt primar, de 14 ani și ceva, mulți au crezut că pot veni la Sibiu să caute ceva și să mă șantajeze. Ghinion, cum m-am mai exprimat eu. N-a fost așa. Toți care au venit, așa au plecat, La Primăria Sibiu nu se fac șmehcerii și nu sunt nereguli de descoperit. Oricine poate să vină să verifice orice. Dar îmi pun întrebarea, această verificare trebuia să fie taman acum, în campanie electorală? Domnul Ponta, în aroganța domniei și infatuarea domniei sale, a considerat că trebuie să spună la televizor: că ce, Iohannis are imunitate dacă e candidat? Nu are, domnule Ponta! Dar un pic de decență nu v-ar strica nici dumneavoastră", a declarat Iohannis.

Conform acestuia, cariera politică a lui Victor Ponta se va termina în 16 noiembrie pentru că PSD îl va trimite acasă. "În momentul în care voi fi președinte voi face în așa fel încât să mișc lucrurile, indiferent de cine se află la guvernare. Dar cu cu cât mai repede cu atât mai bine, trebuie schimbat acest guvern ineficient. Un guvern care promite, promite, promite, a tăiat investițiile și a băgat economia în ceață și, culmea, vine același domn Ponta – mare specialist și în economie – și ne spune că este pe excedent bugetar. Păi, normal, dacă n-ai fost în stare să cheltui banii de pe investiții ai rămas cu banii în buzunar ca fraierul", a spus Iohannis.

Candidatul ACL a spus că se bucură de sprijinul pe care Monica Macovei i-l acordă în turul doi şi că s-ar simţi şi mai bine dacă şi Emil Boc ar face-o.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ