Nimeni nu mai crede în Iohannis

| 06 noi, 2014

Klaus Iohannis răspunde cu jumătate de gură întrebărilor despre trădarea baronilor liberali din teritoriu. Primarul sibian merge pe principiul struțului, ce nu vede nu există și nu reprezintă o amenințare.

Rezultatele suspect de slabe pentru Klaus Iohannis din anumite județe vorbesc de la sine și au fost remarcate și de presă. Este greu însă de aflat pe cine s-au supărat exact baronii, doar pe Iohannis sau vor să lovească mai mulți dintr-o lovitură, respectiv să anihileze politic și mai marii Cooperativei, toți responsabili pentru descăunarea lui Antonescu. Jurnaliștii de la EvZ au tras și concluzia ce se impune la analizarea scorurilor lui Iohannis în unele județe dominate și conduse de liberali: liderul PNL a fost „vândut” pe față fie PSD, fie „jucat” de oamenii lui Crin Antonescu. Deci, înainte să vorbim despre faptul că Iohannis trebuie să fie susținut de votanții Elenei Udrea sau ai Monicăi Macovei, poate acesta ar trebui susținut de propriul partid.”

Citeşte şi: Iohannis fuge de o biată dezbatere tv. Cum se va descurca în fața unor lideri externi?

”Trădătorii” trădătorului (sic!) Iohannis și un potențial nucleu pro-Crin Antonescu, care au fost identificați de EvZ sunt: Florin Țurcanu (Botoșani), Răducu Filipescu (Călărași), Sorin Frunzăverde (Caraș Severin), Mircea Moloț (Hunedoara) și Vasile Mustățea (Giurgiu). Aceștia au înregistrat rezulate suspect de slabe în primul tur, pe o plajă de la 15,40% la 34,48%, deși sunt la cârma unor fiefuri liberale tradiționale.

Susținerea internă, în propriul partid a lui Iohannis este grav zdruncinată, deci. Pe de altă parte, nici cu aliații nu stă prea bine. Supărați că doar ei fac o campanie costisitoare, în timp ce liberalii o tot boieresc, oamenii lui Blaga cer capetele celor responsabili de rezultatele extrem de slabe, din primul tur.

„Unii dintre noi ne așteptăm la un scor mai bun, la o diferență mai mică între cei doi protagoniști. Personal, aș fi vrut să fie cinci-șase procente și cred că s-ar fi putut ajunge acolo, dacă Alianța s-ar fi mobilizat la maximum în toate județele țării", a declarat liderul PDL Ioan Oltean, cel care s-a și contrazis de altfel cu Iohannis pe tema necesității demarării unor negocieri urgente pentru turul II.

Citeşte şi: Breaking News-ul zilei de ieri – Iohannis a recunoscut pactul secret cu Băsescu

În paralel cu aceste probleme, este din ce în ce mai evident că Antonescu rămâne o problemă nerezolvată pentru candidatul ACL: zvonurile că acesta ar încerca disperat să-l contacteze pe fostul protector, care-l evită, au fost întărite chiar de către apelul lansat de Iohannis care aproape că-i cerșește deja sprijinul lui Crin Antonescu pentru al doilea tur. Și noi care-l luasem în serios pe noul șef al PNL și-l consideram pe Crin ”un simplu membru”...
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 noi, 2014
dr. honoris andrropauza
Fleucirol, primar emerit al Iohannisbergului din Udristan
Nu mai pot semna cantautor ca imi invineteste nevasta ochii. Nu mai tine nici minciuna ca sunt bolnav. Mi-a taiat banii de tigari... In ritmul asta, mor de foame pana la urmatoarele alegeri sau fac gazeta de partid in Modrogan
06 noi, 2014
lucian
Asta e al site al unor "gurnalisti" tristi din tabara copy-lotului.
06 noi, 2014
doctorul Ponta
eu pot sa stau la masa cu Vadim...
Liderii UDMR s-au întâlnit în Consiliul Permanent al UDMR , joi, la Cluj-Napoca, pentru a staibili pe cine susțin în turul II al alegerilor prezidențiale.

: Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a explicat că maghiarii nu pot sta la aceeași masă cu PRM ”nici măcar 10 zile” și a precizat că nu înțelege care este miza preluării acestuia în coaliție.

”Nu intelegem de ce a fost scos de dupa cordonul sanitar acest personaj extremist, nationalist cu ura fata de maghiari”, a spus Kelemen Hunor.
06 noi, 2014
ferenczy
specialistii....PSD
Ioana Petrescu,PSD,somitate,ministru Finante:
"Proiectul de buget pe anul 2015 se va lucra împreună cu Fondul Monetar, la începutul lunii decembrie"
intrebare:
1.specialistii romani scoliti la Harvard nu se pricep?

2.in caz ca FMI nu poate veni,ce se intampla?
06 noi, 2014
MolozOvidiu (de profesie cersetor)
Ai inceput sa te feresti de nevasta, de semnezi cu numele altora? Pun eu de la mine: postac pedelist si spammer - troller cu state vechi pe teme sport, rugbi si alte mofturi, O.O. Florea.
06 noi, 2014
cantautor
si asta e tot un simplu membru PSD?
Primarul oraşului Piteşti, Tudor Pendiuc,PSD, este vizat într-un dosar de corupţie. Procurorii au descins în această dimineaţă, atât la sediul primăriei, cât şi la casa edilului. Conform unor surse judiciare, primarul ar fi atribuit contracte cu dedicaţie, iar în schimb ar fi primit un milion de euro mită, în bani şi imobile. Tudor Pendiuc a fost luat de procurori de acasă şi dus la sediul Primăriei. Ulterior, a fost adus la sediul central al DNA.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ