ALEGERI PREZIDENŢIALE. Klaus Iohannis are sprijinul şi votul lui Crin Antonescu

| 06 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul ACL la funcţia de preşedinte al României, Klaus Iohannis, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că a avut un schimb de mesaje cu fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, adăugând că acesta îl susţine şi că îl va vota.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Întrebat de jurnalişti când a vorbit ultima dată cu Crin Antonescu, Klaus Iohannis a spus că a avut chiar joi un schimb de mesaje, potrivit Agerpres.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. "Astăzi (joi - n.r.) am avut un schimb de mesaje. Cred că lucrurile sunt foarte simple. Domnul Crin Antonescu s-a implicat întotdeauna pentru o politică curată, pentru o politică liberală, pentru o politică a prosperităţii şi nu cred că în această etapă de campanie tema este dacă am vorbit astăzi sau ieri cu Crin Antonescu. Oamenii trebuie să se hotărască ce vor şi cred că ceea ce propun eu conţine această politică curată şi pentru prosperitate", a menţionat Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Întrebat în continuare dacă Antonescu îl susţine şi dacă se va implica în campanie, Iohannis a răspuns că este susţinut şi votat de fostul preşedinte liberal. "Asta este problema domniei sale şi cu siguranţă mă susţine şi mă votează. Cum va face practic acest lucru, să vă explice domnia sa cu proxima ocazie", a mai afirmat Klaus Iohannis.

Kelemen Hunor către propriul electorat: Votaţi cu cine vreţi!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 noi, 2014
katy
abureala,mincinosule ! Crin Antonescu nu ar fi acceptat NICIODATA aceasta asociere descalificanta cu extremistii unguri !!!Minciuna ,ca si cea cu sustinerea si vizita privata(auzi ce tupeu!) a lui Merkel la Sibiu !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ