Kelemen Hunor către propriul electorat: Votaţi cu cine vreţi!

| 06 noi, 2014

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat joi că formaţiunea pe care o reprezintă le va recomanda cetăţenilor de etnie maghiară să voteze la al doilea tur de scrutin al prezidenţialelor potrivit propriilor convingeri.

Într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, Kelemen Hunor a enumerat argumentele ce au stat la baza acestei decizii, principala fiind aceea că, iniţial, majoritatea reprezentaţilor conducerii Uniunii ar fi dorit susţinerea candidatului ACL, Klaus Iohannis, însă acesta nu s-a arătat dispus să discute cu UDMR.

Citeşte şi: Alegeri prezidenţiale 2014. Biro Zsolt: PCM a decis ca în turul II să îl sprijine pe candidatul Klaus Iohannis

Kelemen Hunor a spus că Victor Ponta a fost un partener de încredere, dar şi că UDMR nu se poate afla de aceeaşi parte cu liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor.

Citeşte şi: Final de numărătoare – peste 10%, avantaj Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 noi, 2014
bbforce
Klaus Iohannis
Eu sunt maghiar din Cluj si ma intreb, de ce trebuie Klaus Iohannis, unul din cei doi finalisti la alegeri sa contacteze pe cei care de fapt au pierdut. Luati exemplu pe D-na Macovei. EA l-a contactat pe Johanis si nu invers.
Oricum, D-le Hunor, desi maghiar ca si D-vs, va rog nu incercati sa ne manipulati in dfavoarea progresilui si a democratiei Romaniei, numai ca sa va asigurati un loc caldut in guvern.
Amintiti-va ce s-a intamplat la indemnul D-vs de a vota la referendum impotriva lui Basescu. Ati dat cu bata in balta, maghiarii au ignorat indemnul.
Cu stima

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ