Se conturează un nou tandem Președinte- Premier? „Ar fi tandemul de șoc”

| 06 noi, 2014

Pe scena politică se pare că se conturează o nouă idee de tandem Președinte- Premier. Pe partea dreaptă am putea avea parte de noi surprize.

Monica Macovei, fost candidat la Preşedinţie a declarat miercuri că îl susține pe Klaus Iohannis, dar totodată a impus câteva condiții. „Nu cer funcții, poziții, contracte, cer respectarea unor principii. Să nu promulge legea grațierii și amnistiei, să declanșeze referendum național pentru eliminarea imunității parlamentare și președintelui”, a transmis miercuri Macovei.

În acest context, un apropiat al lui Macovei, fost lider PMP, Adrian Papahagi, a transmis, într-o postare pe pagina sa de facebook, faptul că Iohannis ar da o lovitură dacă ar propune-o pe Macovei premier. Tot acesta a afirmat că ar fi tandem de șoc.

„Ar da o lovitură Iohannis să o propună pe Macovei prim-ministru. Ar fi tandemul de șoc”, a scris Adrian Papahagi pe pagina sa de facebook.

ALEGERI PREZIDENŢIALE. Klaus Iohannis are sprijinul şi votul lui Crin Antonescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ