Ion Cristoiu: Monica Macovei a făcut o greșeală MORTALĂ

| 06 noi, 2014

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, joi seară, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, moderată de Rareș Bogdan, că ”Monica Macovei a făcut o greșeală mortală” întrucât ”nu poți să prezinți, să înființezi un nou partid, care e anticlasa politică și să susții pe cineva în turul al doilea”.

Pe de altă parte, gazetarul a subliniat că prezența extrem de slabă a electoratului, la primul tur de scrutin prezidențial, indică faptul că ”au ieșit numai mașinăriile de partid”.

”Aceste dezbateri, contrar tuturor presupunerilor, nu influențează foarte mult acest public. Eu vă atrag atenția asupra marelui adevăr: a fost cea mai slabă prezență în primul tur. Această prezență ne spune un lucru: că au ieșit numai mașinăriile de partid (...) Monica Macovei a făcut o greșeală mortală: nu poți să prezinți, să înființezi un nou partid, care e anticlasa politică și să susții pe cineva în turul al doilea”, a spus Ion Cristoiu la Realitatea TV.

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat că problema pentru Klaus Iohannis, între cele două tururi de scrutin, este faptul că electoratul dorește să vadă adevărate confruntări directe, între cei doi contracandidați, iar până acum, afirmă Ion Cristoiu, candidatul ACL ”nu a făcut nimic”.

”Cu excepția lui 2009, când la al doilea tur au venit cu vreo 600.000 mai mulți, în toată perioada postdecembristă, la al doilea tur au venit mai puțini. Vor fi mai puțini (...) Realitatea postdecembristă ne arată că, în al al doilea tur, nu vin, de regulă, mai mult decât la primul tur. Dacă ați observat, nu noi trebuie să facem, trebuia să facă Klaus Iohannis. Pentru că, pentru Klaus Iohannis, problema e că între cele două tururi, electoratul se uită la doi boxeri. Este o chestie fundamentală. Nu mai există nici partide. Deocamdată, nu văd din partea domnului Klaus Iohannis că dă și el cu pumnul, nu a făcut nimic”, a adăugat Ion Cristoiu.

Citește și: Macovei: Îl voi vota pe Iohannis, marele pericol pentru România în acest moment este Ponta

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 noi, 2014
Gusty
....gugushtiucu' cris(t'c)oiu, face ultima cufurealã de aberatzii cu p'limba'n curu' lu "ghinion" klohannis......fãrã noimã' , fãrã shanse, fãr'de rost.........ba mai mult ..... vrea sã-l vadã pe gushteru' sasu' klohannis cum dã cu pumnu'..........mai ales dupã ce ametzitu' de sas nemtzotei se "lãuda" cã i-ar fi rupt din prima.........nemtzoteiu'shi'o dat un examen cu cufurezu' hurezeanu, cu o zi în urmã shi dupã ce ademonstrat din nou, pentru a mia oarã cã este castrat chimic shi sus (la creier) shi jos (la testicule), descreieratul fascist cufurezu'hurezeanu s-a autodeclarat "impresionat" de "evolutzia" (corect involutzia) shi "talentu'..." samsarului shi traficantului "ghinion" klohannis.........în bezna din creierele lor ei conshtientizeazã totushi cã ROMÂNII din ROMÂNIA i-au dat "nota" lu' "vax-cacatus" klohannis, urmashu' lu' adolf hitler.........sângele este "cald" încã în sufletele ROMÂNILOR..........nu se poate rãci asha repede, penntru cã n-a trecut generatzia anilor 1939-1945.......iar mare parte din votantzii lu' monica , shi lu' nutzi au victime în familiile lor din cauza lu' adolf hitler......acele victime vor ieshi din morminte sã le cearã socotealã.......5000 de ani dacã vor trece, ROMÂNII nu pot uita........Darie nu poate uita........"nu uita Darie"........da' cum poate crede cristoiu+hurezeanu cã ROMÂNII îl vor alege ca preshedinte pe Hitler sau pe Horty....!!!!!?????????..........

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ