Victor Ponta: Am văzut decizia UDMR, cred că este foarte bună

| 06 noi, 2014

Candidatul PSD-UNPR-PC la Preşedinţia României, Victor Ponta, consideră că decizia Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) de a lăsa electoratul de etnie maghiară să voteze cum crede de cuviinţă este foarte bună.

'Am văzut decizia colegilor noştri de la UDMR şi cred că este o decizie foarte corectă. Au spus - nu îl susţinem pe dl Iohannis pentru că nu a spus niciodată în ce măsură apără drepturile minorităţilor, lăsăm fiecare dintre alegătorii noştri să voteze cum cred că este bine. Vreau să spun un lucru, o să-i reprezint pe toţi cetăţenii români indiferent de regiunea din care provin, de etnia lor, de religia lor, cât timp sunt români, cât timp se simt cu adevărat români eu mă simt obligat faţă de ei, şi asta voi face după 16 noiembrie', a declarat joi Victor Ponta, la o întâlnire cu liderii Partidului Social Democrat (PSD) şi Partidului Liberal Reformator (PLR) din Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Bistriţa-Năsăud.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat joi că formaţiunea politică pe care o reprezintă le va recomanda alegătorilor proprii să voteze la al doilea tur de scrutin potrivit propriilor convingeri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ