Liviu Dragnea: Klaus Iohannis nu vrea să participe la dezbateri pentru că îi este frică

| 06 noi, 2014

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a declarat că Klaus Iohannis nu vrea să participe la dezbaterile electorale pentru că îi este frică.

Dragnea l-a caracterizat pe Iohannis şi ca fiind un om gol, care nu a făcut nimic la Sibiu.

„Klaus Iohannis nu vrea să participe la dezbateri pentru că îi este frică. El e obişnuit cu conferinţele de la Sibiu, unde fiecare ziarist ridică mâna, pune întrebarea şi pleacă acasă. În al doilea rând, acest om e gol, ce are în afară de nume germanic? Nimic. Se laudă că a făcut la Sibiu, dar acolo au lucrat alţi oameni, mergeţi să vedeţi cum arată Sibiul la periferie. Apoi, că vrea la unviersităţi, că vrea în alte parte, astea sunt tertipuri. Noi vrem să vedem mai multe dezbateri, pe teme, nu vrem să fie un vot emoţional, ci unul raţional”, a declarat Liviu Dragnea, în direct la România TV.

Liviu Dragnea s-a referit şi la prezenţa la vot şi a estimat că la turul doi va fi o prezenţă apropiată de primul tur, în jur de 53%-54%.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ