Dosar de insolvenţă: Hexi Pharma, datorii de peste 23 de milioane de lei

| 13 mai, 11:10

otrivit informaţiilor care apar în cererea de insolvenţă, firma Hexi Pharma ar avea datorii de 23.426.229 lei, primul termen din dosar urmând să aibă loc la data de 17 mai, la Tribunalul Bucureşti.

La scurt timp după ce reprezentanţii Guvernului au anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că probele făcute pe produsele Hexi Pharma au ieşit neconforme, reprezentanţii companiei au anunţat, printr-un comunicat de presă, că au fost demarate toate procedurile pentru închiderea fabricii şi a firmei.

Potrivit cererii de insolvenţă depusă de firma Hexi Pharma, compania ar avea datorii de 23.426.229 lei.

"Toate produsele vor fi retrase în cel mai scurt timp, fabrica şi firma şi-au încetat deja activitatea şi au demarat de ieri procedurile legale pentru închidere. În numele tuturor angajaţilor Hexi Pharma, ne dorim ca vinovaţii să fie găsiţi cât mai repede", au anunţat reprezentanţii companiei.

Produsele biocide Hexi Pharma prezintă diferenţe în concentraţii între valoarea declarată şi cea măsurată, arată primele teste oficiale anunţate de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Victor Strâmbu, acesta precizând că produsele vor fi retrase, iar compania a fost amendată cu 40.000 lei.

Anterior, la data de 10 mai, pe rolul Tribunalului Bucureşti a fost înregistrat un dosar prin care firma solicită intrarea în insolventă, prima şedinţă de judecată fiind stabilită pentru 17 mai.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ