Eduard Hellvig recunoaşte că s-a întâlnit cu fostul director SRI, George Maior

| 24 feb, 13:47

Eduard Hellvig s-a încurcat în vorbe după audierea de la Comisia SRI din Parlament, când a fost întrebat dacă s-a întâlnit cu George Maior, aşa cum afirmase Elena Udrea cu câteva zile înainte.

Eduard Hellvig a încercat să evite un răspuns direct la întrebarea dacă s-a întâlnit cu fostul şef SRI, George Maior, însă a recunoscut implicit că astfel de întâlniri au avut loc. El vorbeşte despre o relaţie veche, de prietenie, pe care o are cu George Maior.

"Eu, ca persoană publică, întotdeauna am avut grijă ca instituția și relația instituțională care a existat între directorul instituției și persoana mea să nu fie grevată de discuții care să implice decizii de altă natură decât strict de informare, de schimb de valori pe care le împărtășim și cred că le împărtășim reciproc împreună cu fostul director George Maior. Ca atare, nu vreau să fac alt comentariu. Întâlniri, dacă au existat, au existat între mine și fostul director George Maior, strict legate de valori în care credem, de cărți și alte lucruri care nu aveau legătură directă cu instituția, cu SRI. Era o relație, evident, personală, ne știm de foarte mult ani, am fost parlamentari amândoi, nu e vorba de o relație instituțională, ci o relație personală", a spus Hellvig la Palatul Parlamentului.

Elena Udrea a scris în jurnalul ei despre faptul că Eduard Hellvig a avut întâlniri cu conducerea SRI în campania electorală, lucru făcut public prin intermediul jurnalistului Ion Cristoiu.

Citeşte şi: Eduard Hellvig, aviz pozitiv în Comisia SRI din Parlament

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ